Jestem za!!! a jak reszta???
Printable View
Jestem za!!! a jak reszta???
to co bedzie ktos ?
bylem o16 nikogo :(
16.05 zjechałem na 4 pietro. Od 15 siedziałem na 5tym tam gdzie zawsze
to rozpoczeles zjazd o 15 . bo byl korek bo o 17 wyjechalem
- - - Updated - - -
a zlot sejkow widziales
nieee ... Zjechałem w niecałe 15 minut. Korek robił sie przez jakiegoś idiote który zastawił zjazd gdzies w okolicy 2 pietra.
Jednynie 4 i 3 pietro to był meksyk bo wszystko stało.
Jakis spocik? Czy wszyscy alfaholicy wymarli. A alfy sie rozsypuja na zlomie?
Ja w zasadzie chętnie bym się dołączył w ten weekend
Ja Jestem zawalony pracą i nie dam rady ale bedę śledził temat może coś wymyśłe
A reszta co? Mit alfy prawdziwy? Ze sie nikt nie odzywa
Ja jestem nowy, ale chętny na pt lub nd bo sobota zajeta.
u nie piatek mozliwy, sobota odpada, niedziela tez moze byc. o ile mi nic nie wyskoczy
dobry :D sobota zalezy ktora godzina to tez bym podjechal :D
no to proponowac co komu pasuje ja w sobote do 18.30 moge bez problemu w niedziele gdzies do 16.30
Mi piątek, sobota niedziela, godzina obojętna - nie ma to jak studia :P O ile coś mi nie wypadnie to chętnie wpadnę.
Swoją drogą, też jestem "nowy" bo jeszcze na spocie w poznaniu nie byłem :D
http://www.facebook.com/events/426077900790360/
Wybiera się ktoś??
mimo chęci mi się nie uda, sobota jest u mnie napięta strasznie a i cały czas coś dochodzi...;/ ale za niedzielą jestem jak najbardziej za...ustalmy w końcu coś ;P
może być ;) dziś 18.30 ;)
A jak z reszta?
Ja też mogę wpaść dziś o 18:30
tez sie pojawimy ;)
no to jest ten spot czy nie?? no i w którym miejscu bo z tego co kojarzę to parking pod M1 jest dość spory ;P
jest i niemartw sie spotykamy sie blisko norauto
tez podjade :)
Szlag by trafił!!!!! złośliwość rzeczy martwych nie zna granic, zjeżdzając z pracy w busie skończyło się sprzęgło i zamiast jechac bellą na spot dojechałem do mechanika!!!!!!!
podzienkowania za spota ;) i witamy nowych kolegow
no było miło oby częściej takie spoty;) fajna sprawa, pozdrawiam dzisiejszych uczestników ;)
Dzięki również, jak najbardziej w porządku było, na pewno jeszcze się zjawię :D Pozdro!
no i wreszcie sie coś ruszyło ;)
ja niestety wpadłem na krótko, ale siła wyższa ;)
nastepnym razem mam nadzieje ze pobede dłuzej i juz mniej obesranym autem ... pieprzony biloboard ... a sie zastanawialem jak to mozliwe ze na tak zapakowanym parkingu sa 3 miejsca wolne kolo siebie ...
Rowniez wielkie dzieki za fajny spot i mam nadzieje ze sie ruszy
ma ktoś ramkę odsprzedać klubowa ?
Witam wszystkich trochę sie spoznilem ale kiedy nastepne spotkanie ?
no właśnie!!! jest coś w tym tygodniu?? bo mam mały problem i może ktoś potrafiłby to zdiagnozować...;/
A co ci sie stalo?
no od wczoraj czy przedwczoraj mam jakieś takie klekotanie/ cykanie, które nasila się wraz z obrotami... szukałem trochę na forum i teraz mam same czarne myśli... zawory, panewki, wariatory, popychacze ... nie wiem nie znam się a do mechanika dopiero po 10 wjadę...
Moze miedziana podkladka pod wtryskiem,mialem takie cykanie
Robimy jutro jakis spot? Jest ktos zainteresowany? Myslcie nad ubezpieczeniami? Bo teraz mamy mega dobra promocje :D tylko dla prawdziwych mezczyzn:D
Jak jutro cos sie bedzie dzialo to wpadne, a jak nie - to wejdzie na strone i zobaczcie o co chodzi :D
jak tam moze jakis spocik w sobote ?
No jakiś spot można by zorganizować, ale wydaje mi się, że potrzebna jest zmiana miejsca bo na parking pod M1 to już trochę za zimno, a Malta jest kiepska ze względu na wjazd i wyjazd.
Pozdrawiam