1000 wpis zrobiłem na tym temacie XD Wygram ten konkurs i zrobie uroczysty wpis w moim notesie jako zwycięstwa :D :D :D hahahahhahahahaha XD
Printable View
1000 wpis zrobiłem na tym temacie XD Wygram ten konkurs i zrobie uroczysty wpis w moim notesie jako zwycięstwa :D :D :D hahahahhahahahaha XD
Czyżby kolejny fawotyt w konkursie;) chociaż nie sądzę żebys tak Julcię umorusał, jak ja Mietkę;)
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:29 ----------
Stanleyyy, nie sądzę, żebys miał Brerkę brudniejszą od mojej Mici, ale za 1000 wpis masz już nagrodę;)
kolejny buziak będzie?:)
Marcin, buziak też będzie...;)
napiszę tylko tyle...
mogę być "czarnym koniem" konkursu :D
Witam!Niestety dla mnie nie będzie mnie dzisiaj ale jeśli chodzi o brudzenie samochodu to zapraszam w okolice dziedzińca Szpitala Bielańskiego.Parę setek wron nie może się mylić i skutecznie zapewni wygraną w konkursie na najbrudniejszy samochód:-))Pzdr.
Ja będę pierwszy raz, o ile nikt mnie nie wygoni.
KEN Center parking na gorze, OIDP ?
Dziś nie będę mógł się pojawić (praca), ale mam nadzieję, że reedycja "konkursu" jest możliwa - moja AR dość często jest w odcieniu "Nero fango" ;)
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
IODP -> :D
Parking na dole przy "zawijce" na końcu.
Nie, parking podziemny, jedziesz do końca tego parkingu, do sciany i tam zobaczysz grupę AR:D
---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 16:44 ----------
Szkoda, że nie będziesz mógł przyjechać ze swoją cudną Bestią:)
---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:48 ----------
a jesli chodzi o 'konkurs', to jak się spodaba, z pewnoscią będzie reedycja:)
Będę spóźniony... :-(
dzięki za kolejne super spotkanie - jeszcze raz wszystkiego naj dla Jubilata:):):)
Również dzięki za spota , Sto lat dla solenizanta !!!
P.S Następnym razem trzeba zamontować taran na przedni zderzak to nie bedą nas straszyć zamkniętą bramą :D
Nie sądziłem, że zdążę, bo gnałem z Zacisza, ale jednak się udało!
StoLat Stanley! Szerokiego asfaltu i taniej benzyny! ;)
Wyklepie się ;)
Dzięki za kolejny świetny spocik;) jak zwykle gorąca atmosfera:)
Jeszcze raz spełnienia marzeń dla Solenizanta;) cieszę się Stanleyyy, że trochę Ci poprawił humor na spocie. Na mnie też one działają odstresowująco:) ale tego, kto Ci to zrobił, to można..., żeby go tylko dorwać...
Rowniez dzieki wszystkim za spota :)
Moze na nastepnym juz bede alfa....
Dzięki za kolejny świetny czwartkowy wieczór, trzymaj się Stanleyyy :-)
dziękuję rónież, że do mnie wyjechaliście ;)
Stanleyyy, sorry nawet nie wiedziałem, więc spóźnione sto lat z okazji osiemnastki:birthday::beer:
Swoją drogą to co się stało z samochodem czy z czym ? bo nic nie wiem, nie widziałem...
PS. Biała po podróży powrotnej jest idelanie czysta ;) bo ulice już białe były jak wracałem, więc teraz znów najczystszy na dzielni :laugh:
Starł się już mój obrazek? ;)
zdjęcia oddają atmosferę wczoraszego spotkania:)
To może jeszcze ode mnie małe streszczenie końcówki wieczoru ;)
no więc jak się rozjechaliście to Krusz(?) sie rozkręcił swoim 4x4:driver:, że po chwili jakiś ochroniarz do nas wyszedł, że "góra chce :call2: na POLICJĘ:stupid:
nasza reakcja była oczywista :reddy::fuck::sarcastic:
nie no żart...:hmpf:
Tak naprawdę to grzecznie powiedzieliśmy sobie
:ciao: , :shakehands: i pojechalismy do domu.
tymczasem kiedy wyjeżdżałem, znów podjechało sobie to BMW ,żeby sobie :driver: bokami na zwolnionym placyku. Niestety nie zdążyłem mu powiedzieć, że placyk jest już spaloną miejscówką:sad: i że pieski moga się go czepnąć....
Postuluje, aby fote Stanleya przy Brerce wysłać na zdjęcie miesiąca :D
dołączam i moje błogosławieństwo:)
Wyobrazcie sobie potem ta fote w kalendarzu :)
Niestety ochroniaze nie polubili jazdy bokiem :(
Jakby jednak ktos szukal dobrej miejscowki w Warszawie to polecam Leroy Merlin w Alejach. Jak ja tam zajechalem w nocy to caly parking byl w sladach ludzi jezdzacych bokiem :) Nigdy nikt sie tam nie czepia...
ehhh teraz pomyślałem, że mogłem pstryknąć fotę jak byliśmy na zewnątrz i sypał śnieg :) było by w sam raz na zdjęcie miesiąca ;)
Lcs, twoje Arcydzielo 145 jest przed Ursynowskim wzgorzem, nazywanym " Gorka " ?