ale miała Toruńską rejestrację , w centrum polski też napisałem ale tam żadnego odzewu więc mniemam że ktoś jest po prostu z Torunia i w LDZ był przejazdem
Printable View
ale miała Toruńską rejestrację , w centrum polski też napisałem ale tam żadnego odzewu więc mniemam że ktoś jest po prostu z Torunia i w LDZ był przejazdem
Toruń leży w kujawsko-pomorskim :)
Więc post powinien być zamieszczony w tym dziale
http://www.forum.alfaholicy.org/zach...kie_pomorskie/
Pozdrawiam :)
Forum Alfistów z województwa Zachodniopomorskiego (Szczecin, Koszalin, Kołobrzeg, Świnoujście, Stargard), Pomorskiego (Gdańsk, Gdynia, Słupsk, Sopot) i Kujawsko-Pomorskiego (Bydgoszcz, Inowrocław, Toruń, Włocławek). Wyjeżdżasz na wczasy i szukasz noclegu? Klubowicze z tego działu na pewno doradzą najlepszą ofertę.
teraz to już Cię nie rozumiem dobrze wiem gdzie co leży w PL(z większych miast) , i nie wiem dlaczego Toruń przypisujesz do centrum polski jak w tym dziale jest wyraźnie napisane ''Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Zachodniopomorskie i Pomorskie - Forum Alfistów z województwa Zachodniopomorskiego (Szczecin, Koszalin, Kołobrzeg, Świnoujście, Stargard), Pomorskiego (Gdańsk, Gdynia, Słupsk, Sopot) i Kujawsko-Pomorskiego (Bydgoszcz, Inowrocław, Toruń, Włocławek). Wyjeżdżasz na wczasy i szukasz noclegu? Klubowicze z tego działu na pewno doradzą najlepszą ofertę.''
Masz rację :) Ja się zakręciłem ;)
Ogólnie śledzę ten temat i mało ludzi udziela się w nim z tego rejonu - to tak poza tematem ;)
nie no spoko , nie ma sprawy :D
Franek ustrzelony dzisiaj na Thugutta o 16:30 :)
pozdrowienia dla kierownika granatowej 156 (chyba ZGR lub ZGY, nie zdążyłem się przyjrzeć) widzianej ok 18.20 na moście Pionierów, mrugnięte, odmrugane:)
pozdro dla GT widzianej w piatek kolo kosciola w Wolczkowie, oraz bialy Miciak widziany w sobote na Wojska Polskiego,
Lukasz A. na Piastów ;)
Pozdrawiam Alfaholika w czarnej 159 widzianego dzis podczas spaceru w Debrznie kolo kosciola pomiedzy 13 a 14, machane - odmachane, choc Pan ciutke zdziwiony ;)
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 SW na ZSZ.... widzianej w Połczynie na wylocie do Szczecinka :)
Dzisiaj na Obrońców Stalingradu ciemna 156 na ZST. Pieszo byłem ;)
Pozdrowienia dla koleżki w srebrnej alfie 156 po licie na niemieckich blachach. Autko widziane dziś w Gryfinie z tego co wiem to nie długo na gryfińskich blachach będzie latać :D
A nie była to przypadkiem taka z czarnymi wstawkami?
z czarnymi tzn???? w którym miejscu wstawki ???
Jakiś czas temu widziałem kierowniczkę srebrnej 166 z czarnym dachem i jeszcze jakimis elementami na niemieckich blachach, która wyjeżdżając z parkingu na ul. Zawadzkiego, najpierw załatwiła drzwi Focusa a potem omal nie wykończyła jego kierowcy który stał koło auta.
Wczoraj 166 (ZPL, klubowe ramki) na Witkiewicza, a dzisiaj po 21 na Obrońców Stalingradu 147 po liftingu (też klubowe ramki) :)
Aż mi kobieta zwróciła uwagę że ktoś mi pomachał z Alfy :P
No ale spodziewałem się tego widząc ramki klubowe :)
Pozdro
Ja akurat ramek u Ciebie nie widziałem, ale skojarzyłem Alfę ze zdjęć:)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na klubowych ramkach, Przyjaciół Żołnierza godz. 12.15. Mrugane, ale kierownik chyba nie widział. Trochę się spieszyło koledze;)
http://i.imgur.com/LVBwH.jpg
widziane na FB :):) Franek twoja?:)
Pozdro gościnnie dla kierownika/czki Czerwonej 147 w Pszczółkach na klubowych ramkach;)
Dziś widziany Misiek718, trasa Inowrocław- Złotniki pomachane i odmachane hehe z daleka juz poznalem, ten kolor :D
prosze o usuniecie posta napisałem w złym dziale.
A ja widziałem dziś koleżankę Lutraki przejeżdżającą ul. Mickiewicza w Toruniu. Nie machałem bo byłem rowerem ale Mito na ramkach klubowych jedzie to musiałem się zatrzymać:)
No powiem tak, w szoku jestem. Byłam w Toruniu, zrobiłam zakupy, odwiedziłam "moje" miejsca, ale że zostałabym zauważona przez kogoś z forum to już szok.
Trzeba było zajechać mi drogę ;) Ulica bije rekordy jeśli chodzi o ilość rond :)
Pozdrawiam Ciebie serdecznie.
Ja z kolei pozdrawiam widziane dzisiaj 2 białe Julki chyba na blachach CB, brak reakcji, a szkoda.
pozdrowienia dla kierownika widzianego na trasie Szczecin - Police alfa 156 czarna na klubowych ramkach, później widziana czarna 156 Szczecin Struga również na klubowych ramkach czerwone skóry w środku prowadziła kobieta :) jechałem lancia lybra także nie zostałem zauważony :)
ta czarna 156 z czerwonymi skórami to moja, tylko kobiecie pożyczyłem ;)
sprawdź sobie tylne światła....z lewej strony razem z mijania świeci Ci się kierunkowskaz :D
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej alfiny widzianego 19:30 miedzy Canpol a Człuchów.Mrugane odmachane.