pozdrawiam kolege w czarnej 147 na rejstracji SB i znaczkiem GTA na klapie z ktorym pomykalismy od czechowic do pszczyny we mgle wczoraj po 20
Printable View
pozdrawiam kolege w czarnej 147 na rejstracji SB i znaczkiem GTA na klapie z ktorym pomykalismy od czechowic do pszczyny we mgle wczoraj po 20
Pozdrowienia dla kierowcy w Alfie 159 na tablicach STA widzianego dzisiaj w Zabrzu koło 18:00 w Mikulczycach mijaliśmy się na tym malym moście przy Koperniku. Już mialem mrugnąc, ale skupiałem sie na omijamiu dziur :mad:
http://img255.imageshack.us/img255/9325/img0562o.jpg
ja pozdrawiam właściciela. Foto z okna i odbijają się żaluzje ;)
wiec ja bym chciała pozdrowic kolege z czerwonej 156, w bielsku w poniedzialek kolo ul.sixta godz 14 i dzis na ul.stojałowskiego po godzinie 14, hehe my to szczescie na siebie mamy:) oczywiscie było spojrzenie + usmiech + awaryjki
A ja widzianą pod szpitalem im. JPII w Bielsku srebrną bellę 159 i mijaną w Hałcnowie bordową - niestety kolo zdziwiony, nie wiedział co za kretyn mu macha i mruga :(
a ja mrutynę podrawiam, który mi mignął awaryjnymi na 94ce pod światłami dopiero załapałem, że mnie alfa minęła:D muszę sobie chyba ramki sprawić:D