Taka czarna?:)
Printable View
Obie czarne :)
A to ja pozdrowię posiadacza 156 sw który parkuje pod kopalnią Knurów :D
Pozdro dla kolegi z czarnej 159 ktora stoi dzis w ital auto katowice nr.rej SG7.....
i rowniez dla czarnej 159 ktora mijala mnie dzis w katowicach na warszawskiej o 21 tablice chyba OST.....
Kto jeździ na Tychach tą 159sw w niebieskim macie?
Czy to ktoś z forum zajechał dziś przed Wydział Prawa i Administracji UŚ piękną Giuliettą QV w kolorze 8C Competizione ?
Widziany o 15:40 kolega patryczos alfa 159 kolo dts
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki białej Belli na katowickich tablicach zaparkowanej w Sferze w BB :)Załącznik 192516
Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT na ramkach pod blachami SD, przed którego wbiłem się na pas w Katowicach na Sokolskiej. Pomachane - odmachane ;)
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sedan na blachach SMI widziany w łaziskach górnych pod sklepem "Auto Irek" ;)
Pozdrowienia dla kierowcy 159 SW, którego spotkałem kilkanaście minut na drodze z Rybnika do Rydułtów - pomigane :)
Pozdro dla himka :)
To ja machałem ci na rondzie na Glince - objeżdżałem nowy motór (z1000sx) :D
Pozdro dla Kota w jego strzale 156 . Dzis o 14:30 na Wojska w Sosnowcu. Nie zdąrzyłem pomachać :-)
Pozdrawiam właściciela ciemnej 166 rej. SO widzianego dzisiaj na zjeździe na Giszowiec z drogi 86 (stałem za Tobą ciężarowym Renault) :D
Pozdrowienia dla czarnej Brery od... czarnej Brery :D okolice Sośnicowic, godzina 16:00. Pomrugane, odmachane :)
Edycja:
Pozdrawiam przesympatycznego kierownika/kierowniczke ślicznej niebieskiej 147. Dziś rano ok. 6:50. Droga 88, strefa w Gliwicach. Sorry, że nie odmrugnalem ale w tych godzinach jeszcze śpię jak prowadzę :D
Pozdrowienia dla kierowcy GT widzianego wczoraj kolo 17, ja zjezdzalam z trasy na kato, Ty wjezdzales :) pomrugalam i odmrugales.
Srebrna 156 mijana o 8.30 na ul Żywieckiej , chyba ramki dostrzegłem w lusterku wstecznym . Pozdrawiam
Pozdrawim bociana widzianego wczoraj w centrum golonoga okolo 17
Wg mnie to okolice Wybickiego/tzw. Wieżowiec.
no na wybickiego zapewne bylem widziany
Srebrna 156 dzisiaj o 9:00 Katowice - Janów koło Biedronki. Pozdrawiam
Pozdrawiam kierowcę jasnej 147 na ramkach, SBL widzianej w Imielinie przed 15. Było machane :)
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 po lifcie na klubowych ramkach :) Stała dzisiaj pod Politechniką w Zabrzu :)
Pozdrawiam kierownika szarej Gtv, widziany w czwartek po 13 w Katowicach na Wita Stwosza koło Hotelu Diament.
Wyryte dłutem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 4.9.5
pozdrawiam czerwona 147 po fl na światłach koło makro w S.C. :)
pozdrawiam srebrą 147 na blachach SPS; zjazd w Sosnowcu na DK94
A ja już przestaje pozdrawiać, przez weekend pozdrawiałem kilka alf, chyba ze 6 i nikt nie raczył pomachać, wszyscy udawali że nie widzą.
Norma, mnie się osobiście nie chce machać... ;)
+ trzeba pamiętać o tym, że wiele roszad w właścicielach samochodów jest... sprzedawane są na ramkach stąd też często machając tym ludziom mają duże zdziwko (stąd też mnie osobiście się odechciało machać)
Ja macham praktycznie każdemu. Jak ktoś nie odmachuje to trudno. Za to czesto odmachują ludzie bez ramek
Ja tez macham kazdemu, chyba ze nie zdaze