patrzę ale tak waliło śniegiem że nie zauważyłem, że mnie alfa minęła:D zreszta na nocną zmianę jechałem można wybaczyć:P
Printable View
patrzę ale tak waliło śniegiem że nie zauważyłem, że mnie alfa minęła:D zreszta na nocną zmianę jechałem można wybaczyć:P
Pozdrawiam pana w srebnej 156 na SWD widzianej dzis ok. godz. 10.30 przy Stotoilu i Kauflandzie w Wodzisławiu. Jechał za mną i mysle, ze ramki widział, bo dwa razy stał za mną w kolejce:) Miał jeszcze małą tablice z imieniem, ale zapomniałem jakie to było.
co Ty robiłeś na drodze 94 ok 21.30??
a ja pozdrawiam kierownika srebrnej 156 na rej SO widzianej w M-cach na wysokości dworca :)
---------- Post dodany o godzinie 13:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:51 ----------
też jestem ciekawa co będzie jak się tak będziecie mijać :) zdawajcie relacje na bieżąco :)
wyczówam delikatną zazdrosc niewiedziec dlaczego hmmm
ale i tak was pozdrawiam :)
Sorry za OT, ale wybieram sie jutro na uczelnię będę do niedzieli śmigał bellą po Krakowie i ciekaw jestem czy spotkam w końcu jakiegoś forumowicza na drodze żeby odmachał bądz mrugnął:P wśród Krakusów.
Dziękuję za uwagę:o
na jakiej uczelni będziesz. Możemy się na grzegórzeckim umówić o 15:40 :D to se pomachamy :D