ja raczej najpierw patrze na ramki :) raz na parkingu stała zaparkowana 147 na ramkach ze starszym panem w środku, mijając go pomachałem i spojrzał na mnie ze zdziwieniem jakbym coś od niego chciał :D
Printable View
ja raczej najpierw patrze na ramki :) raz na parkingu stała zaparkowana 147 na ramkach ze starszym panem w środku, mijając go pomachałem i spojrzał na mnie ze zdziwieniem jakbym coś od niego chciał :D
Na mnie tez tak czasem patrza
Pozdro z wczoraj - SB 4338K
Załącznik 193713
Dzisiaj w Żorach na sikorskiego mijałem ładną 159 sw ;) Pozdrawiam
Dziś ok 18 czarna 159SW (SPS) z ramkami - mrugnąłem na rondzie bez odzewu.
Napisane z komóreczki!
Pozdrawiam Marshalla, ustrzelony rano :)
Pozdrawiam kolegę z czerwonej 147 wczoraj w Zabrzu na 3-go maja, zagapione, i odmachane, ale już raczej sam sobie.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/03/130.jpg pozdro dla kierowcy 166. Pod starym realem w dg obok moja gt
Pozdrawiam Panią w bordowej GT na tablicach sd na przedsionku Sosnowca :) pomachane:)
Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki srebrnej 166 SBE...... na ramkach forum widzianej wczoraj ok 16 w Kielcach na parkingu przy cmentarzu ul. Ściegiennego :)
pozdro dla Alfisty, który wsadził mi za wycieraczkę wizytówkę Alfa Górny Śląsk w Bytomiu na Tarnogórskiej chyba dwa dni temu ;)
Pozdro dla Alfisty z ramkami, którego wyprzedziłem przed wjazdem na S1 w Skoczowie dzisiaj około 14-15stej. Mignąłem awaryjnymi.
Pozdro dla kierownika szarej 166 na blachach SZ który pędził dzisiaj ok. 7.30 w kierunku Zabrza ;) Mijaliśmy się na węźle w Sośnicy, jechałem moim dostawczym mega Crafterem xD
Pozdro dla Himka :D z rana do kościoła ?:D
Pozdrowienia dla kolegi w 159 SW na tablicach SPS - mijałem cię koło McDonaldsa na Radziejówce (no motorze).
Pozdrowienia dla kolegi w 156 1.9 na tablicach ST - jechałem dziś za Tobą na motorze. Ty skręciłeś w lewo, na Tęczę, ja przecisnąłem się między autami i pognałem w kierunku św. Krzysztofa.
Pozdrowienia dla kierowniczki w 147 z ramkami AR Górny Śląsk na blachach SD za którą jechałem dzisiaj około 16 koło REAL'a w Dąbrowie
pozdr dla kolezanki z oramkowanej 147 widzianej w bieruniu, pomachane :)
ps. przepraszam ze nie wpuscilem jak skrecalas, jakos za bardzo sie skupilem czy sa ramki na aucie :P
To moje GT poznasz... kopci :)
oj, to mam nadzieje, ze bede jechala przed Toba a nie za Toba jak co :D
To zależy gdzie się będę spieszył :)
to do zoba na drodze :D
Pozdrawiam kolegę i jego v6 156 na dojazdofffce którego wpuściłem do ruchy w Gliwicach
Jest tutaj właściciel czarnej 147 zaparkowanej teraz przy bibliotece na terenie Politechniki Śląskiej w Gliwicach? Blachy STA na naszych ramkach. Pozdrawiam i przy okazji miałbym pytanie :)
Pozdrowienia dla Alfaholiczki w poliftowej ciemnej 156 na blachach STA, która najpierw mnie mijała dzisiaj na Wojska Polskiego w Knurowie koło Biedronki(akurat chwilę wcześniej podjechałem Transitem z dostawą :P) a którą niedługo potem widziałem pod Biedrą w Szczygłowicach ;)
Pozdrowienia dla:
1) Alfaholika 166 czarnego upolowanego w Lublińcu na blachach SLU, który mi machnął na rondzie - odmachane,
2) Alfaholika 159 SW czarny też na SLU spotkanego koło małego Rynku na przejściu dla pieszych pomachałem - niestety brak reakcji, czasem mijamy się na trasie Lubliniec - Koszęcin - Lubliniec.
Jeżdżę Alfą 159 JTDM czarną berliną też na blachach SLU.
pozdr dla kolegi z czarnej, przepieknej 159 (TI ?? ) w sedanie, bez ramek ale machnąłeś reką wiec odmachalem, nie wiem czy widzialeś. Skrzyzowanie ze światłami, za fabryką fiata w tychach, dzis, godzina ok 14.15.
czarna 156 sw z ramkami :)
Pozdrawiam rowniez kolege.ramek jeszcze niemam. Zwykla wersja :)
Pozdrawiam właścicielkę srebrnej GT oramkowanej widzana wczoraj na rondzie w łośniu pomachane odmachane.
ramzesss3 rowniez pozdrawiam :D
Pozdrawiam właściciela czarnej Brery widzianego dziś na drodze w kierunku Rud. Rejestracja "S7 KROL".
PS. Widziałem to auto jakieś pół roku temu na aukcji. Sprzedałeś / kupiłeś?
Z kim się mijam i macham codziennie na Starym Bielsku w godzinach po południowych?
Bramki na A4 Balice ok. 9:00. Alfa GT oramkowane tablice RKR i 156 Sportwagon fl - tu tablic nie widziałem.
Dzis 16:30 na shellu w Żywcu sliczna czerwona 156SW. Tablice KWA bodajże, pozdrawiam kierownika/ kierowniczke, alfa juz odjezdzala, widzialem tylko dupke:)
Pozdrawiam tez kierownika bialej giulietty w okolicach Raciborza w niedzielne popołudnie, nie miał ramek ale pomachal:)