Tylko trochę nie w tą stronę jechałeś ;)
No i można powiedzieć, że pojawiasz się w kadrze w 1:56, a to chyba znacznie lepiej wygląda ;)
Printable View
Pozdrowienia dla wszystkich widzianych na trasie Legnica - Środa Śląska - Wrocław, mijanych dzisiaj w godzinach 8 - 9;
Co prawda Bravo GT to nie alfa - strzała postanowiła dzisiaj nie odpalać (znów aku) - więc strzelałem światłami w aucie zastępczym :P (odzewu zero);
Especially for:
* Kierownik 145 z zagruntowanym lewym nadkolem w Środzie;
* Srebrna 156 na blachach SL *****
* Kierownika (?) 156 SW skręcającego w Leśnicy przed przejazdem w lewo :D
widziany zamyślony Carlos71 na świeradowskiej obok hali Gaj :) machałem siatką z zakupami :P
pozdrowienia dla gcredhot18 widzianego wczoraj przed 20 w pasieczniku, jechałeś w stronę domu. za późno cię zobaczyłem ;)
pozdrowionka dla kierowcy czerwonej 147 po FL na blachach DBL widzianego dzisiaj we Lwówku Śląskim przy moim sklepie:) Czekalem na poboczu w aucie na kolegę a tu nagle taka niespodzianka... niestety chyba mnie nie zauważył... kierowca.... ale pozdrowionka i tak :)
Mumin mijany dzisiaj na Nowowiejskiej, chyba ze od mrozu mam juz haluny :P, mi smigla w ostatniej chwili srebrna 156 z koncowka rejestracji LV
Pozdro
Jeśli nie dokładnie na Nowowiejskiej, a na Jedności przy skrzyżowaniu z Nowowiejską to na bank ja jadący do pracy :D Nie widziałem Cię, ale również pozdrawiam