Na polibudzie Mrutyś, tylko że o 15 40 to juz pewnie na campusie będę;P
Printable View
Na polibudzie Mrutyś, tylko że o 15 40 to juz pewnie na campusie będę;P
Pozdrawiam kierowce srebrnej 156, za którym wczoraj jechałem z Zabrza - Rokitnicy do samego centrum. Mrugałem ale niestety bez odzewu. Nie wiem czy nie widział czy nie kumał o co chodzi.
A ja pozdrawiam 2 piękne panie obie prowadzące czarne 147 w miejscowości Sucha Beskidzka, dzisiaj miedzy 8-9.
Nareszcie dziś ktoś mi odmachnął :D. Pozdrawiam gościa w bordowej, jednookiej 156 w Hałcnowie, tak często mu mrugałem i machałem bez odzewu, że w końcu odpowiedział.
Pozdrawiam Pana ze srebrnej 147 widzianej dzis na rondzie w Rybniku obok Lukoila. Jechałem z żoną. Spojrzenia ostały wymienione:)
Pozdrawiam Bordową Julke widzianą dzisiaj przed 15 lecącą od Wadowic na Zator, brak reakcji na moje długie..
i błekitną/niebieską 156 widzianą w Spytkowicach ok. 15:30 był awaryjki z jego strony, ale tylko chyba dlatego że go wypuściłem z pod sklepu;), a także ciemną 155 zaparkowaną również pod sklepem w Spytkowicach.
Pozdrawiam pana z brodą widzianego w Oświęcimiu na Nideckiego w ciemno-zielonej 33. Niestety brak reakcji na moją łapkę.