Jest tam przy ostatnim stanowisku parkingowym (wzdłuż drogi). Mam nadzieje, że znalazłeś:)
Printable View
Tychy, dziś o 12:30 przy al. Bielskiej stała 156 SH *****, w Dąbrowie przy WSB o 15 AR 159 oraz pozdrawiam kolegę widzianego wczoraj w Gliwicach w okolicach Sośnicy około 12:30 (jechałem Skodzisławem Fabią i machałem)
Teraz jak Alfa stoi na wymianie sprzęgła i dwumasy i zawieszenia to mijam mnóstwo innych Alfik a ja nie mogę machać :(
No to jeszcze raz serdeczne pozdrowionka dla przemiłych alfaholików, spotkanych dziś o 17-tej pod LM w Bielsku. To byłem ja :) :) :)
Załącznik 196258
Sorry za modyfikacje rejestracji, ale mi też ktoś tak kiedyś zrobił ;)
Pozdrowiona czarna 159 na ramkach wczoraj w Bytomiu ulica Chorzowska :)
Pozdro dla kierowniczki czarnego Mito SLU na ramkach przed Łomiankami - jechałyśmy razem kawałek :P
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 w kombi na ramkach mijanego ranow poblizu mecacontro w dabrowie
Pozdro dla nowego żółtego Fiata 500 z ramkami, którego dziś ok 5:20 wyprzedzałem z kolegą jego Audi jadąc do roboty na Ziemowit w Chełmie Śląskim za torami.
Pozdro dla kierownika czarnej 159tki mijanej na drodze Jastrzębie - Cieszyn, dokładnie w Cisówce ;)
Pozdro dla blond kierowniczki srebrnej GT na drodze 88 - Strefa Gliwice. Migałem - machałem i nic prócz uśmiechu w zamian nie dostałem :D
Pozdrowionka dla kierowniczki czerwonej 147 SLU mijanej dziś popołudniu przed przejazdem, niestety nie zdążyłem pomachać bo ciągłem się za Adi 80.
Pozdrawiam jakiś czasu temu mijającą mnie bodajże 155'tkę (nie przyjrzałem się dokładnie, w ostatniej chwili zobaczyłem że mi mrugnął długimi i nie odpowiedziałem) w okolicach Piasku koło Strzebinia ;) I wczoraj kiwającego mi gościa w srebrnej 147 ;) jak komuś nie odpowiem to wybaczcie ale zawsze za późno się zorientuję.
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę;) szarej GT na ramkach w Zawierciu na Szerokiej - dzisiaj 9:00,
2x 147 blaszki aż i sta spotkane ok 13 w sz lapki byly
Pozdrawiam Alfistę, który obsługuję parking przy śląskiej giełdzie kwiatów w Tychach. ;)
Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej 147. Mijaliśmy się dzisiaj przed chwilą na drodze 88 Strefa Gliwice. Machałeś mi ale zanim się obudziłem to było już za późno :D
Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej 147 wczoraj na osiedlu tysiąclecia w Katowicach ;-) pomachane ;-)
Pozdrawiam kierownika bądź kierowniczke (nie zdążyłem zauważyć) niebieskiej GT widzianej dziś w Częstochowie. Mijaliśmy się na ulicy Sobieskiego :)
Pozdrawiam kierowcę z czarnej 159 SW spotkanego dzisiaj na Obrzeżnej Zachodniej w Mysłowicach około godziny 14:00. Zdążyłem tylko odmachać, pomigać już nie :)
Pozdrowionka dla oraz ciemnej 156 mijanej ok.16:30 na moście w Żywcu ,kolega chyba zaskoczony ,że ktoś mu machał :P.
pozdrowienia dla srebrnej 166 przedliftowej widzianej w Rudzie Śląskiej na ul. Wolności :)
Pozdro od czarnego sedana 159 bez ramek, dla kierownika 147 na ramkach, mijamy się od pon do pt przed 8:00 na Batorego w Chorzowie ;)
Dzisiaj też w Rudzie Śląskiej widziałem srebrne 166 rej SL ;) Zdrav !
Wczoraj na ul. Laryskiej w Mysłowicach czarna 159, kierownik pomigał i pomachał, ja standardowo nie zdążyłem odmigać ale odmachałem :D
Spóźnione pozdrowienia z Brery na łódzkich numerach dla kierownika złotej 159 na gliwickich numerach który we wtorek zamrugał nam na wiadukcie, a my zajęci szukaniem nowej lokalizacji Cinsoftu nie odpowiedzieliśmy :(
Pozdrowienia dla czerownej 147 1.8 TS po lifcie. Jechała za mną, a potem przede mną :D Częstochowa, droga w stronę Blachowni.
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sedan na włoskich ramkach, którą widuję na parkingu firmy Eltrox na Mąkołowcu oraz właściciela Alfy 166 rej ST na ramkach, którą widuję na parkingu firmy Mikea na Wilkowyjach :)
Pozdrowienia dla właściciela czewonej Alfy Mito godziny ranne około 8 mijanka w Mysłowicach na ul. Pukowca
Pozdrawiam kierowniczkę bielutkiej AR Brera SY ***** około godziny 20:00 na Giszowcu, chciałem podejść ze Skody Fabii ale zawróciłaś i pojechałaś. :(
Pozdrawiam :D Gliwice politechnika
Załącznik 197939
Pozdrawiam właściciela srebrnej 166 oramkowana wczoraj kolo koksowni przyjaźń w dg przed 14 pomachane i odjechane.
Pozdrawiam dziś posiadacza namierzonej Alfy159 SW w Częstochowie SC z klubowymi ramkami kolor jasny brąz po godz. 15 była zaparkowana przy przychodni od strony wejścia przy ulicy prostopadłej do ul. Sobieskiego.
Pozdrawiam serdecznie właściciela czarnej 156 mijanego dziś po 14:00 na Mikulczyckiej w Zabrzu, zagapione ale odmachane! :P
Pozdrowienia dla czerwonej mito na ramkach zauważonej kątem oka w DG Ząbkowicach dziś około godziny 20 :)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej (chyba) 156 widzianego wczoraj w Bytomiu. Leciałem białą 159 Karola Miarki w stronę Agory. Pomachane - odmachane :)
Pozdrawiam kolege z czarnego gt mijanego dzisiaj rano w strzemieszycach pod wiaduktem dk 94 pomachane odmachane :)