Magik... kto powiedział, że na prostej :P do tego Ty masz lepszy moment obrotowy więc masz przewagę :D
a Ty się nie zgubiłeś w ogóle na powrocie? Bo jakoś dziwnie pojechałeś.
Printable View
Magik... kto powiedział, że na prostej :P do tego Ty masz lepszy moment obrotowy więc masz przewagę :D
a Ty się nie zgubiłeś w ogóle na powrocie? Bo jakoś dziwnie pojechałeś.
To na zakręcie wypindolisz i znowu będzie, że sarna :D :D :D
Nie, nie mogę. Nie chce Cię mieć na sumieniu. I owiewek i dupki.
W ogóle to fajny masz ten motocykl.
A na powrocie pewnie, że się zgubiłem :D
taaa Tobie to tylko dupki w głowie :P za robotę się weź :D
No siedzi mi taka w garażu i nie daje... się przemalować
Do roboty, to jutro. Na razie do spania :P
Ty też już idź spać, bo już w c/h/u/j/ po dobranocce :D :D
Dobra, przyznaje się. W przyszłym tygodniu mam urlop. Będę.
A może by spotkać się z godzinę wcześniej i na jakie pieczone z ogniska/grilla się zapatrzyć?
Witam wszystkich sympatycznych Chłopaków których poznałam na wczorajszym spocie :) Piterowi dziękuje jeszcze raz za sprawdzenie mojej Belli, szkoda że byłam jedyną dziewczyną bo trochę niezręcznie się czułam tym bardziej że nie siedzę w temacie tak jak Wy i mało mogłam się wypowiedzieć, ale fajnie że mogłam popytać :) pojawię się na pewno na którymś z kolejnych spotkań, może nie będę wtedy jedyną dziewczyną i będzie mi raźniej, pozdrawiam wszystkich ;)
Moją żonę wyciągnę za tydzień :)
Patrzyłem na parkingu u dziadka i nic nie było ani nie ma, obstawiam że po prostu jak go myłem centralnie przed spotem to nie do końca spłukałem. Wrzuciłem tylko 5zł a więc nie dziwie się że coś mogło zostać i skapać.
EDIT: A co do grilla to jestem jak najbardziej za :) jak się uzbiera więcej os. A stawiam że skoro taka impreza będzie to będzie więcej chętnych to można porobić zdjęcia a nawet jakiś zwiastun początku lata :D:D haha ;) nie no, z tym zwiastunem to przesada ale fotki myślę że się przyjmą :)??