Pozdrawiam wszystkich Alfistów widzianych wczoraj i pozdrowionych na trasie Mysłowice - Porąbka,a także panią z 156 na rejestracji SJ widzianej dzisiaj rano w drodze do roboty w Mysłowicach na ulicy Leśnej
Printable View
Pozdrawiam wszystkich Alfistów widzianych wczoraj i pozdrowionych na trasie Mysłowice - Porąbka,a także panią z 156 na rejestracji SJ widzianej dzisiaj rano w drodze do roboty w Mysłowicach na ulicy Leśnej
pozdrawiam właściciela jasnej 156 sw z trumną na dachu :D zaparkowaną na parkingu na boisku na koszutce w katowicach
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej Alfy 166 na tablicach SM widzianego wczoraj o 17:00 w Zabrzu na Wolności obok Shella.
pozdrowienia dla Jamrozwa, dzis w samo poludnie na trasie bielsko-czechowice , pierszwe swiatla za multispedytorem , mrugałam jak wyprzedzales ale chyba nie zauwazyles, skromnej bordowej 147 :):):)
Pozdrowienia dla kierownika białej Giulietty mijanej wczoraj po południu w Krakowie na Księcia Józefa, niestety żadnego odzewu, ale Julka się świetnie prezentuje:D
Ja pozdrawiam wszystkie Alfy widziane w sobotę przed południem w Wadowicach.
brera21: w Wadowicach w Lidlu pracuje bardzo podobna do Ciebie dziewczyna :P
Pozdrowienia dla Pani z czarnej 147 po FL, spotkanej dzisiaj przy piekarni przy ul. Gallusa w Katowicach o 6:30 rano:)
Pozdrowienia dla kolegi z IKAR'a spotkanego przy Mikołowskiej w Mysłowicach ;)
Juz często nie widuje Twojej Alfy bo tam nie robi w poblizu hehe, ale zawsze jak do kobiety jade to mine ;)
Widziałem łapka była ;) z mojej strony "długie"
Wojteeeeeekk!!!! Alfy nie widzieć.... wstyd :P a tyle razy powtarzam zwolnij :D
A ja pozdrawiam tego co zwykle zauważonego na parkingu KA czyli Matiego :D i jeszcze jednego kolegę z 156 SW 2,4 widzianego wczoraj o 13:30 na parkingu Galerii Krakowskiej, wprawdzie miał ramki Alfa Clubu ale może i tu zagląda :)