Jeśli by dało radę to nowych Alfaholików też przyjmujecie?
Printable View
Jeśli by dało radę to nowych Alfaholików też przyjmujecie?
jakt to co? Ja jako nowy bym się bał :P
przyjedź przyjedź :D
Może zrobimy listę na grilla? z tego co widzę to chętni
Kaczkins
PiteR
Magik
mrutyś
...?
a po co lista ? :) kto przyjedzie to przyjedzie i tyle ;) trzeba się tylko określić czy pasuje wszystkim o 18, ustalić miejsce i najważniejsze - kto weźmie grilla :rofl:
Hmm... chyba ja mam to mogę zabrać :) ale jeden to za mało(?) :)
a lista po to by wyszła jakaś fajna organizacja, ja na przykład też jestem za tym aby nie tylko się spotykać na parkingu tylko też robić jakieś małe trasy :) wiem że to głupio brzmi ale np na takich trasach można robić konkursy. Przykład: U mnie w Oświęcimiu jak zebrało się z parę samochodów to najpierw oczywiście rozmowa a później pojechaliśmy na jakiś parking i były konkursy np z butelek robiliśmy miejsce i cza było zaparkować kopertą, prostopadle itp itd :) takie urozmaicenie aby coś się działo na tych spotach :) Nagrody to były ciastka bądź czekolady xD
Myślę że można coś takiego porobić :D:)
dlatego butelki :D jak w tu uderzysz to się nic nie stanie :D:D pomysł śmieszny ale można raz czy dwa razy coś takiego porobić :D
No to ja bym się pisał ;-) Jak nic się nie wydarzy to wpadniemy z małżonką ;-) Prosił bym tylko napisanie tylko co, jak i gdzie w miarę dokładnie ;)
Ja też się piszę bardzo chętnie:)