Drugi raz widziana ciemna 166 z klubowymi ramkami DW pod wrocławskim aquaparkiem (dzisiaj około 19). Pozdrawiam :)
Printable View
Drugi raz widziana ciemna 166 z klubowymi ramkami DW pod wrocławskim aquaparkiem (dzisiaj około 19). Pozdrawiam :)
Dziś koło Hali Targowej widziana ciemna 166 DW976EC : )
Wczoraj około 13 w Lubinie pare alf widzianych pomrugane. Z jednej napewno był odzew 156SW na sikorskiego na wysokości cuprum areny. :) Później na trasie do wrocka 147 z obu stron światełka i łapki :):):) Pozdro
W środę we Wrocławskim Pasażu Grunwaldzkim widziana srebrna 156 na klubowych ramkach. Swoją dumnie postawiłem obok.
Załącznik 47206
Pozdrawiam, kłaniam się, ramek ani wizytówek klubowych przy sobie nie posiadałem. :)
Dziś się chyba minąłem z jakąś czerwoną 147 na trasie złotoryja legnica. Ciężarówka czy inny autobus mi zalał szyby więc ciężko było dostrzec i zareagować :) :):)
hej hej
to mogłem być ja... jechałem ostatnio tą trasą i widziałem Ciebie...
pozdrawiam
co prawda nie widziałem jeszcze alfy ale jak by ktos zauważył czarna 147 FL. na blachach PJA.... to moja. Aktualnie stacjonuje w Kletnie na wypoczynku ;D
pozdro:)
Dzisiaj ok 8 rano na trasie Legnica Złotoryja mijana czerwona 147, w ubiegłą sobotę we Lwówku Śl. widziana zaparkowana na chodniku alfa kolegi rafallysek.
hej hej Monika.... tak to moja 147 :) na chodniku zaparkowana we Lwówku Śląskim wlaśnie przed moim miejscem pracy :) Jutro (w sobotę 18.02) również na chodniku w tym samym miejscu będzie zaparkowana - wdepnij do Neonetu to porozmawiamy :)
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
W drodze z Lwówka Śląskiego w kierunku Złotoryi widziana dzisiaj około 18.30 AR MiTo oraz nieco później AR 156... ciemno było i nie zdążyłem mrugnąć ale miłe zaskoczenie było. Pozdrawiam Serdecznie
A ja pozdrawiam machającego kolegę w bordowej 155/165? na Tęczowej dziś koło 15.
Miłe zaskoczenie bo oidp bez ramek :)