Z tego co wiem to najczęściej powozi nią osobnik płci żeńskiej :-) Parkuje czasami w moich okolicach - brera SO z czerwoną skórą, prawda? Jedna z pierwszych, które na "wolności" udało się wypatrzyć.
Printable View
pozdrawiam mijaną dzisiaj Alfe na tablicach SL...na drodze z Bielska do Szczyrku pomachane i odmachane (1 osoba od pół roku która mi odmachala...)
swoją drogą skąd są samochody z SL na tablicach?
Pozdrowienia dla EVO:) Wczoraj stałem obok ciebie pod ath:)
Twoja bardziej czysta ode mojej:P Pozdro!
pozdrowienia dla wojtka swoim czarnym mito ktorego widzialem w pszczynie okolo 18,15 olo volvo na dk1 ja wyjerzdzalem od ul.hallera wolalem na cb ale nieodpowiadal.
to nie jo :) ale pozdrówka dla was
jo tyz jezdza jak pyjter po rudzie śląskiej na SL .
Pozdro dla kierownika czerwonej Brery na Oświęcimskich rejestracjach widzianej koło 16 w Spytkowicach, oraz ciemnej 156 SW widzianej przed 17 na rondzie w Wadowicach.
Dzisiaj, o godz 15:00 pozdrawiam Piotrasa, a już na 99% Alfę 156 Piotrasa, która stała w okolicach "bramy słońca" i realu (na polach) i ktoś tam coś grzebał przy jakiejś żółtej ciężarówce. Chociaż może się mylę, bo jechałem Sikorskiego, ale kolor i felgi się zgadzały.
No, dzisiaj to już bym się z Tobą chłopie zmierzył, bo miałem 4.7 V8 pod maską:D