Zawsze alfa dostaje ostro po Dupie:P Tym razem nie wytrzymała:P
Musze wam cos zdradzic:p szukuje sie do zakupu Alfiki 156 GTA :p tylko nie wiem gdzie kupic bo wydac tyle kasy i trafic na Gófno to nie sztuka:P
Printable View
Marek znowu się woziłeś po Jeżowie ;)
Tak trąbilem :) bo też zauważyłem w ostatniej chwili, nawet myślałem że już za późno było i mnie nie widziałeś
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Koledzy dajcie jakiegoś linka gdzie ramki klubowe można kupić, bo ja chyba ślepy jestem i nie moge znaleźć.
http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=2
a tu masz drugi link gdzie pomoga ci zrobic cos z oczami :P
Witam wszystkich klubowiczów z NS i okolic jestem tu nowy ale bardzo pasjonuje się AR i motoryzacją posiadam AR 147 115 KM prawie typowa seria oprócz wyposażenia i zawieszenia sportowego do konca zimy tj. luty 2014 chce wycisnąć z alfy 220-250 km coś doradzicie? narazie pany są takie: Wymiana turbo włożenie ze 150 km wywalenie katalizatora zrobic wydech z jednej rury chipowanie silnika ale nie jakimś pudełkiem z allegro włożenie intercoolera 4-5 razy większego felgi 17 calowe i hamulce 6 tłoczkowe co wy na to jakieś rady? Jeśli chodzi o spot można zrobić coś większego mam parę znajomości i doświadczenie w organizowaniu imprez masowych. Jeśli ma ktoś jakieś pytania o Car Audio pytać śmiało zawsze pomogę :) Pozdrawiam wszystkich:)
Życze powodzenia, bo zapewne na zamiarach sie skonczy jak to zawsze bywa;P na kresce sie skonczy;) same fightery na tej nowosadeczyźnie ;)