ok 16:45 w Opolu, srebrna 156 na Krapkowickiej w Opolu. Pozdrowione i odmachane :)
Printable View
ok 16:45 w Opolu, srebrna 156 na Krapkowickiej w Opolu. Pozdrowione i odmachane :)
dziś widziana zaparkowana biała 155 na wrocławskich blachach 2.0 t.s 16v przy AutoSpa za ADF'em :) nawet zdjęcia zrobiłem bo ładna. Ramki chyba z Ik@ra miała ;)
Pozdrowienia dal kierowcy Opla Omegi ktory mrugnal mi dzisiaj na Wygodnej swiatlami (ten refleks - nie odpowiedzialem :( ) i widziana czerwona 147 z ramkami zaparkowana na Wygodnej
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 1.9 JTD o nr rej. DTR...widzianego na trasie Złotoryja - Lwówek Sląski dzisiaj rano około 9.20. Jechaliśmy równo do samego Lwówka, można stwierdzić że był to swoisty "The Run" który wzbudził niemałe zainteresowanie mieszkańców mijanych miejscowości... to było coś! Szkoda tylko że kierowca nie odpowiedział na mrugnięcia światełkami...why? Pozdrawiam anyway
dziś w Lubaniu na światłach widziana ciemna 156 po lifcie na klubowych ramkach.pozdrowienia były z obydwu stron(kolega skręcił w strone Bliskiej) Także dzis w Jeleniej Górze pod Kerfurem przed 19.00 widziane dwie 156,jedna na DJ a druga na DZL z tunningową siatkowaną atrapą z przodu.pzdr.
czyjaś Alfa mrugała mi na żernickiej we Wrocławiu po godz 18, niestety nie zdążyłem odpowiednio zareagować, potem mrugałem AR 156 SW w Leśnicy bez odzewu.
Witam, Wszystkich:D:) Dziś na parkingu Magnolii szok w trampkach, pojechałem z qumplem do sklepu a tu patrze same alfy:D:P i aż musiałem zrobic fotki: 156,159,147,145. Załącznik 47666Załącznik 47667Załącznik 47668Załącznik 47669Załącznik 47670
Moja to Bella to ta z lotką:D:P
To ja wczoraj podobnie - jakoś koło 18tej na parkingu Biedronki na Przedwiośniu (Zakrzów)- zaparkowałam pomiędzy czerwoną 147 i czerwoną 146 (tablice DL...). Miałam strzelić fotkę wychodząc, ale już pan ze 146 odjeżdzał, zdążył poinformować, że prawie mu się samochody pomyliły ;)
I pozdro dla właściciela czerwonej 146 oklejonej "sprzedam", spotkanej dziś na Zielonym Wzgórzu.