Nie wiem jak Trucha78 ale my z zibi543 będziemy jechać z sierpca więc fajnie byłoby z Płocku się już spotkać i wtedy ruszyć na zlot większym składem i po drodze zbierać resztę ekipy. Co wy na to ?
Wysłane z Samsung S4
Printable View
Nie wiem jak Trucha78 ale my z zibi543 będziemy jechać z sierpca więc fajnie byłoby z Płocku się już spotkać i wtedy ruszyć na zlot większym składem i po drodze zbierać resztę ekipy. Co wy na to ?
Wysłane z Samsung S4
Można się spotkać pod teatrem i wyruszyć razem
Wysłane z Sony Xperia SP przy pomocy tapatalka.
Jestem za gdziekolwiek chcecie
U mnie sytuacja następująca: jadę na 90% ale nie mogę wyjechać z Sierpca wcześniej niż koło 11, może 10.45, w Czerwińsku mamy być na 12-tą. W związku z tym nie będę miał za bardzo czasu żeby jechać przez Płock. Przez Drobin- Płońsk jest 10km bliżej no i lepsza droga więc można trochę pocisnąć. Może zjedziemy się w Wyszogrodzie, a jak nie to najwyżej spóźnię się z 15 minut i spotkamy się na miejscu.
Seba dobrze że bierzesz żonę, nie będę sam... :D
Trucha, w Rogotwórsku, Krzywanicach i Dzierzążni uwazaj jak juz bedziesz tak poganiał :D
Witam Panowie i Panie jeśli są :)
Proszę powpisujcie się na listę spotu Mazowieckiego(kto jeszcze tego nie zrobił) , chcemy znać pełną listę uczestników bo szykują się jakieś skromne gadżety :) więc chcemy znać pełną listę uczestników :)
hehe zobaczymy czy zostanie coś ;)
Ok to w razie cos prosze o przekazanie komus z Płocka, jesli chodzi o kwestie finansowe, ja je ureguluje z osobą ktora bedzie chetna mi przekazac dane gadzety :D tylko prosze o jakies info :D
A gdzie się znajduje się lista do zapisu?
Wysłane z Samsung S4