czy ja dobrze widze kreska??Gdzie??Kiedy hu ha:D
Printable View
czy ja dobrze widze kreska??Gdzie??Kiedy hu ha:D
podkrec na 500 KM
nie wyykonalne z tym silnikiem raz dwa ja sie tylko grzecznie pytalem co wedlug was mozna fajnego zmienic bo akurat robimy auta na np kjsy i kasa nas nie ogranicza i jako ze jestem nowy i nie znam ws to uprzejmie zapytalem;) to jak moze jakis maly spot w ten week? co wy na to ?
ja wiem ze sie pytasz alewszyscy maja tu jakas manie krecenia.Podkrec sobie tak zeby Tobie odpowiadala to raz,a po drugie to jakos w miare bezpiecznie zebys nie plakal, ze Ci sprzeglo z dwumasa itp. polecialo.Skoro wiesz co robisz bo sie na tym znasz to nie rozumiem pytania
Myślę, że spot w weekend to dobry pomysł, tym bardziej że mamy do obejrzenia 166 ;) (niestety jak zawsze nie mogę się zdeklarować na 100%, bliżej weekendu się wypowiem)
Czarny_28 odstraszasz nam nowych klubowiczów ;) (na marginesie chłopaki z NS mają też inne manie nie tylko kręcenia :D)
Freshone1 jak coś będzie w weekend, to wpadnij, pokażesz jaką masz bazę do przeróbek, obejrzymy i będziemy myśleć co dalej :)
A tak całkiem na marginesie to wie ktoś gdzie w NS mogę "odblokować" tanio i dobrze konsolę Xbox360 ??
masz juz spota w sobote:D
- - - Updated - - -
łukasz za duzo ich juz i nie chce myslec co bedzie za rok w Żegocinie.Chyba bedzie trzeba postawic drugie zadaszenie z grillem:D
Za rok w Żegocinie z grillem damy radę bardziej bym się bał o miejsca parkingowe :)
Wracając do spota, to jak z lokalizacją ??