Pozdrawiam kierowniczkę białej Brery SY, wczoraj po 17 na Karola Miarki w Bytomiu :-)
Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Printable View
Pozdrawiam kierowniczkę białej Brery SY, wczoraj po 17 na Karola Miarki w Bytomiu :-)
Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Pozdrawiamy kierowcę 159 na blachach SY mijanego wczoraj koło godziny 18 na Alei Nowaka-Jeziorańskiego w Bytomiu, pomachane :)
Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej GT Q2 na numerach ST...
z którym miałem przyjemność pośmigać na autostradzie miedzy Wawą a Łodzią.
Pozdrowionka dla kierownika czarnej156 widzianej dziś w Żywcu na parkingu w Infomexie:) ,dla ciemnej chyba też 156 a może 9 często widzianej przy Merkurym w Żywcu rej.PKN....:)
Serdeczne pozdrowienia dla kierownika,kierowniczki srebrnej156 widziane dzisiaj w Inwałdziehttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f01d27527f.jpg :) oraz kierownika niebieskiej 156 V6 jadącego dk1 w Pszczynie
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Madmax'y jak tam zakupy sie udaly? :)
A udały się ,udały :D kawusia i deserek też pyszny :edziapijekawe:.Również pozdrowionka :ciao: a gdzie Ty nas upolowałeś,ze my cię nie widzieli ?
Pozdrowionka również dla GT czarnej na SZY....(bez ramek), którego kierowca pomachał my nie zdążyli :( sorrki ,oraz dla 159 parkującej na Gemini SZY 6RN.. :)
Moja stala naprzeciwko waszej, troche w prawa strone:p
Pozdrawiam tez kolegę w czerwonej 9:)
Pozdrawiam kierowcę czarnej brery mijanego dzisiaj ok. 20.30 na s1 koło Pyrzowic
Biała Giulia widziana dziś we Wiśle ok. 15 w korku:)
Pozdrawiam kierowcę i pasażerów srebrnej 147, spotkanych w niedzielne popołudnie na parkingu jednego ze sklepów w Zarzeczu k. Żywca. Szczególne pozdrowienia kieruję do nieziemsko pięknej pasażerki w ciemnych okularach ;) :D
Kierowca czarnej 147.
Jak to 156 to ja również pozdrawiam
Pozdrawiam blond kierowniczke czarnej 147, ramki w barwach wloskiej flagi, widziana dzis w Zabrzu na ulicy Grunwaldzkiej/Niedzialkowskiego
156 sw na sk z marasem na szybach kolor ciemny grafit kolege trafiam ok 7:30 i po 16 pewnie do pracy gdzies lata ustrzelony w zabrzy przy strazy pozarnej
Hmm. Ja gdzieś o tych godzinach tam przejeżdżałem ale raczej nie mam marasu na szybach :P. Chyba, że to zbieg okoliczności. Jakoś też mi się żadna Alfa nie rzuciła w oczy. Może to ktoś inny
Pisząc maras mialem na myśli przyciemnione szyby
No to musiałem być ja :)
Pozdrawiam kierwoniczki odpowiednio Alfy 147 i 156, jadące w dniu dzisiejszym od brzeszcz w stronę jawiszowic kilka minut po 16 :)
Wysłane z mojego D6503
Pozdrawiam właściciela/właścicieli trzech pięknych Włoszek (159, brera, spider 4) zaparkowanych w pobliżu skrzyżowania francuskiej z mariacką tylną w Katowicach
Pozdrowionka dla
Wczoraj - śliczna niebieska 156 SW lapki byly w zorach kolo castoramy ok godz. 16 jechalismy z bratem on kierowal :D
Dzis widziana 147 na ofercie sniadaniowej w maku w zywcu. :) bylem na kawie
I jeszcze wyjatkowa 156 v6 widziana jakis czas temu na stacji paliw w zorach. Bella czarna maska i bodajze cala przez srodek oklejona wloska flaga. Nie bylo lapek bo czekalem na hotdoga.
Pozdrawiam białą Giulie widzianą około 7:15 na rondzie pod Szyndzielnią w Bielsku
Na ramkach klubowych?? Czy standardowo tablice tymczasowe bosmala ?
Nie widziałem, bo mignela mi tylko w lusterku
Latem666 ustrzelony z rana i ok 17 kolega z czarnej gt trasa tarnowskie gory gliwice lapki byly
Również pozdrawiam. Akurat ostatnio wożę do pracy żonę, bo nam sie drugi samochodzik rozkraczył a tu tak często się widzimy :P
I znów 78 przy shellu zjazd na 88 czarna 47 lapy byly
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki oramkowanej czerwonej 147 zaparkowanej w niedzielę po południu pod leroy, prawie koło mojej [emoji1]
[MENTION=66327]narkotykk[/MENTION] - nie patrzysz w lusterka ;) wczoraj ok 16 pod holiday inn w DG ;)
_tapatalk
No nie wierze :( zamulona bylam po silowni :)
Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla Prestona który zostawił mi wizytówki za wycieraczką pod Fashion Housem w Jaworznie
Rozniez pozdrawiam fajnie ze zabrales wizytówkii i zobaczyles moj nick wyryty na jednej z nich ;)
Szerokosci i do zobaczenia moze kiedys na drodze :)
Srebrna 156 ŚW FL blachy ST na przełęczy Krowiarki. Babia Góra?
Sbi 147fl w jasienicy na ramkach zostawiona na srodku drogi pozdrawiam i mam nadzieje ze nie zdechla tylko kaprys parkowania
Pozdrawiam kierowcę czarnej Alfy 147 na rejestracjach SO widziana wczoraj w Katowicach ;-) Ładnie się prezentuje ale z tak przyciemnionymi lampami z tyłu w ogóle Cie nie widać w nocy na trasie :-P
Pozdrawiam kolege w granatowej 159sw rejestracja SGxxx dzis na rondzie obok McDonalda w Żywcu:)