Własnie jechałem przez Bytom. Tam to dopiero sieka. Co do DTŚ'ki niby ma być otwarta początek kwietnia.
Printable View
wiedzmaak: to nie Twoja alfa stała w sobotę na koperniku na banachiewicza?
Pozdrawiam kolegę w 147 (SBL... chyba Wojtek), który pierwszy machnął przed Ćwiklicami koło 9:30 - widok zasłaniało mi Ducato, więc stąd moja opóźniona reakcja, oraz pana zajadającego się lodem(-4, brr) pod Lidlem w Brzeszczach koło 17:00 wsiadającego do pięknej, srebrnej 156 FL (SZY...)
Ja pozdrawiam Pana w czerwonym Mito który mi odmrugał i odmachał na ulicy Rybnickiej dzisiaj w Gliwicach :)
z lodem do Alfy.... eh...
---------- Post dodany o godzinie 19:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:43 ----------
a tak przy okazji to serdecznie pozdrawiam Pana z czarnej 147 , prawie codziennie mijamy sie na krakowskiej miedzy 14 a 15 godzina zawsze pomrugane zawsze odmachane :)
A ja pozdrawiam czerwoną 145 bodajże. Niestety nie machnąłem bo w ostatniej sekundzie kapnąłem się, że pod stertą śniegu jedzie alfa ;D Okolice poręby :)
pozdro dla alfy 156? widzianej na paderewskiego (zagorze) przed 8 :) nie zdazylem z łapką walczylem z widocznoscia przed szybe :D