są czerwone zaciski? ładnie by pasowały do tego koloru ;)
Printable View
No pewnie że są (spójrz na zdjęcie od przodu, trochę widać).
No to możesz teraz powiedzieć, że jesteś 100% Alfistą. Gratulacje:crazy_pilot:.
---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:27 ----------
[QUOTE=rafak;573092]Ponieważ jestem nowy pragnę się przywitać ze wszystkimi.
Aktualnie jeżdzę stilo i przymierzam się do kupna julci.
Jestem po jeździe testowej wersją 120KM i muszę powiedzieć, że auto zrobiło na mnie duże wrażenie.
W związku z planowanym zakupem mam dwa pytania:
1. O ile jest mniejsze rzeczywiste zużycie paliwa w wersji 170KM w stosunku do 120KM ?
QUOTE]
Sprawdź wątek "Raport spalania". Tam możesz znaleść interesujące Cię dane.
Dzięki :). Czerwona i w benzynie, 100% Alfy w Alfie, tylko RWD brakuje...
Kup oryginalny dedykowany do Giulietty bagażnik - oficjalnie kosztuje 1200zł, ale można kupić taniej...
1200,00 ? to moze lepiej weysłac kurierem?
Możesz podać gdzie mogę kupić taniej?
Do AR 156 kupowałem oryginalny, ale po roku ohydnie zaczęła schodzić farba. Nie uśmiecha mi się wywalać 1200 zł po każdej zmianie samochodu i dlatego zainwestowałem w Thule.
Namierzyłem zestawy Thule - http://www.forum.alfaholicy.org/mito...tml#post572453, ale rzeczywiście producent je po czasie wycofał.
Ciekawe, że dla oryginalnego bagażnika dach nie jest za miękki?
Dach faktycznie jak z puszki od konserw ale przecież bagażnik montuje się punktach mocujących ("rynnach"). A te z kolei są na "ramie" która zdaje się jest ze stali o wyższej wytrzymałości. Generalnie dach to tylko poszycie które możnaby zastąpić brezentem:), tylko przez środek idzie poprzeczka. Daje to łatwą możliwość produkcji wersji z dachem panoramicznym. Odnośnie tego tematu w miciaku była akcja serwisowa polegająca na wklejeniu naklejki że obciążenie dachu to max 50 kg a nie 75 jak pisało pierwotnie w instrukcji.