Tak to moja bella tam stała :)
Printable View
Nietyx ustrzelony pod m1
Co do pozdrowień do byłem teraz na Węgrzech i miłe zaskoczenie : Tam TEŻ łapka w górze jak się Alfy spotykają !!
Miłe zaskoczenie i pozdrawiam wszystkich właścieli Alf z Czech,Słowacji i Węgier :)
Pozdro dla kierowcy czarnej 159SW spotykanego dzis po 7 na trasie Strumien Zory
Sent from my XT1063 using Tapatalk
Tak sobie machamy i machamy od kilku dni - wypada w końcu oficjalnie pozdrowić :) Pozdrawiam kierowniczkę białej Giulietty, zawsze są łapki. Bardzo często między 6.30-7.00 rano na trasie Sośnicowice - Kozłów.
Pozdrowionka dla 147 mrugającej do mnie na wysokości Krakowska i s69
Pozdro dla coachu ktory ma od dzis kolejne 33 powody do zadowolenia
Pozdro dla czarnej 9 na kol stojacej pod ch pogoria wlasnie teraz :)
Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowionka od 166 srebrnej dla 156 srebrnej z dolnego śląska -mijanej wczoraj w Żywcu na ul.Dworcowej w okolicy 14-tej - łapki były :D ,dziś 145 pozdrawia czarną,ładną 145 nr.rej KTOxxx widzianą na moście w Żywcu po 14-tej - łapki były:D .
I HIT !!! jadąc koło szpitala w Żywcu pozdrowienia dla właściciela czarnego merca /chyba auto pogrzebowe/,oramkowanego naszymi ramkami, stojącego obok kostnicy .Kto to jest ,bo nie uwierzę,że ktoś mając merca specjalnie dał ramki alfaholickie :confused: .
Pooozdrawiam pare slicznych belli widzianych w rejonie zlotu na Neptunie ! Srebrna 166 na rej. SB za nia pedzila czarna brera. Nastepnie pozdrawiam niebieska 156 oraz 147 stalismy na przejezdzie kolejowym. Lapki byly oczywiscie.
Ja niestety zza plotu ale nie udalo mi sie do Was dolaczyc. :((
Pozdrowienia z Zakopanego. Do tego w Bukowinie widziana oramkowana granatowa 147. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/08/277.jpg
LG G4 + Tapatalk
Pozdrawiam czerwoną Brere widzianą wczoraj na Mszanej k .Jastrzębia Zdroju :)
Pozdrowienia dla całej ekipy z oramkowanej, poliftowej 156 SW na tablicach SB, zeszły weekend widziana w Łebie.
Dodatkowo pozdrawiam wlascicielkelę/a Alfy GT na tablicach SBI, również w Łebie.
Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam właściciela pięknej 159 :-)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/08/370.jpg
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla ekipy którą mijałem na trasie Częstochowa Lubliniec :)
Wysłane z mojego ZTE Blade A452 przy użyciu Tapatalka
SPS także moja okolica: D mam nadzieję że się gdzieś na drodze spotkamy: ) też pozdrawiam: P
Pozdrowionka z trasy dla ładnej czarnej aluni o nr.rej.SKxxxxx ,która połknęła naszą 166 o godz.12:47 i pomrygała nam awaryjkami :D Nasza odmrygała:D ,ale czy kierowca zauważył to nie wiemy ,bo był deszcz .
Załącznik 208461Załącznik 208462Załącznik 208463
Zdjęcia z kamerki samochodowej (jednak się przydaje:))
Pozdrawiamy oczywiście alfaholika ,tylko czy to ten nick Rob_146/1,6T.S spotkanego w Ojcowie (Bar Sąspówka ) ;).
Pozdro dla kolezanki z czarnej Belli widzianej przed chwila w Czeladzi. Zawiesiła m sie i Za pozno zauważyłam lapke :)
Takie pytanko. Czy ktos z Was wie a moze toto ktos z Was ? Dzis po poludniu z jednej z uliczek w lodygowicach widzialem stara spiderke wyjezdzala w kierunku bielska... przepiękna:):)
Chodzi ci o niebieską Alfe rome 2000 spider?
Pozdrawiam kolege z srebnego Gt widzianego wczoraj na Hallerczyków po 18 łapki w górze były
Pozdrawiam panią w srebrnej gt widziana wczoraj w dg w łośniu na rondzie pomachane odmachane
[MENTION=30429]ramzesss3[/MENTION] rowniez pozdrawiam :)
Pozdrawiam właścielkę/a srebrnej GT wczoraj rano stała na BP przy obwodnicy Bytomia.
Czy ktos od nas kupił srebrną Gtv na tablicach ELE...? Dzisiaj widziałem na skrzyzowaniu jak wyjeżdża spod Tesco/Selgros.
Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Taak dokladnie niebieska 2000spider
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 166 o numerach "SPS 06250" za którą jechałem z Cieszyna do Jastrzębia dzisiaj około 19. Mrugałem ale cisza :/
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla kierowcy Belli na SKL widzianego okolo pol godziny temu w Bedzinie
A kto śmiga z blachami S2 Bella ? ;)
_tapatalk
Pozdrowienia dla 156, rej SLU na ramkach mijanego wczoraj na Czechach przed Olomoucem
Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam machającego kolegę z Chorzowa na ramkach . Jechałem srebrną 156 sw na ramkach , numery Krakowskie , przy rondzie na ulicy Gałeczki . Siedziałem na miejscu pasażera , bo nie mogłem prowadzić :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/09/68.jpg
W piątek pod m1 w Zabrzu. Pozdrawiam :)
Pozdro dla kierownika czarnej 166 FL widzianej przedwczoraj w Rudzie Śląskiej, ul Wolności z Magazynową.
Jechałem przedliftowym kremowym kameleonem 166.
Pozdro dla wszystkich alfisti relaksujacych się niedzielne popołudnie w Szczyrku :)
Pozdrowienia dla Koleżanki z Alfa Romeo 156 SB.... na ramkach forumktora trąbila na mnie w Krakowie kilkanaście minut temu. Byly awaryjki z Twojej strony a ja swiatełka.
Pozdrowienia dla właściciela/-ki czerwonej 147 po FL, SC****H, która była zaparkowana wczoraj przy Starym, Rynku w Czwie :) ps. zacne felgi :)
Pozdrawiam czarną 159 (ramki z przodu) stojącą o 15:00 w Bieruniu pod Multimedem
Pozdro dla kierowcy GT spotkanego w sobotę w Zawierciu. Łapka była!
Wysłane z mojego SM-A500FU
Pozdrowienia dla kierownika 147 ki na rejestracji SBL. Spotkaliśmy się na światłach w Bieruniu niestety jechałem z kolegą honda Ale myślę że kiedyś Cię spotkam moją Alą: p