Założyłem nowe dolne uszczelki drzwi :D Originalli Ricambi.
Printable View
Założyłem nowe dolne uszczelki drzwi :D Originalli Ricambi.
Po niemal roku czasu od ostatniego smarowania, odezwały się tuleje stabilizatora (PU), więc je dzisiaj nasmarowałem, a przy okazji, że koła były zdjęte, umyłem sobie zaciski hamulcowe.
Pozdrawiam.
- Rafał
Zaimpregnowałem skórę... nic więcej nie chciało mi się robić :P
może śmieszne ale prawdziwe i sprawdzone w ojca A6, krem nivea działa cuda, ten "oryginalny" tylko :P , odpowiednio natłuszcza skórę aby nie wpijała sie woda i nie pękała skóra, może to głupie i prymitywne na 1wszy rzut oka ale KOZAK METODA !!!!!!!:) działa jak swego rodzaju impregnat, tylko że 3a sie namachać ta nivea,ehehe, POLECAM:)
Odwiedziłem ASO i zainwestowałem w dwie spinki trzymające pokrywę AIR BAGu pasażera :-) Koniec z odpadaniem pokrywy podczas pokonywania naszych pięknych dróg, usianych dorodnymi dziurami ;-)
A ja swoją Alfę, jak przystało na piękną kobietę, rozebrałem:) Próbuję ją reanimować i przywrócić do życia, dostała nowy regulator ciśnienia paliwa, ale bez pompy chyba się nie obejdzie:(
Ja dziś wymieniałem wentylator wg. opisu http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...nia_klimy.html I faktycznie w kilka godzin bez rozpięcia klimy można to zrobić :) tylko, że wcale nie jest łatwo. Dobrze że kupiłem wentylator z obudową bo przy próbie otwarcia obudowy (wkręt od strony kabiny) odrobinę pękł plastik i musiałem założyć drugą obudowę.
Za to teraz mogę się cieszyć pięknie działającym nawiewem w mojej 166. Dzieki patryk_gsm2 za wentylator.
zatankowalem sie do pelna:>