Święte słowa Panie :)
Printable View
no to jadziem
Powiem Ci Dziadek,że zajebiście podoba mi się PP.Idziesz w dobrą stronę według mojej opinii.Szkoda,że nie widziałem tego czorta na żywo:(
Aleście się rozpisali, po kolei.
Artih, klima dobra rzecz, jednak jako rzekłem płaci się za stan a nie wyposażenie auta, w tym przypadku zostaje już powoli opcja "albo-albo", albo ładny golas albo wypasiony parch :)
maryszkens, znam człowieka który porozumiewa się po włosku a i znam od niedawna Włocha z Sycylii (mega równy chłop) więc w razie realnego poważnego zainteresowania nie ma problemu żeby w ichniejszym italiańskim wypytać o wszystko.
Marcin, polift nie dla każdego jest zaletą, dla mnie to wada.
Artih ponownie :) Jak chcesz zobaczyć jak zapierd... zdrowy TS to zapraszam do siebie, coś koło 120kkm nalotu jeśli dobrze pamiętam, Łukasz zna dokładniejsze cyferki.
A konkurencja TS vs. V6 jest ogólnie nie do rozstrzygnięcia bo wszystko zależy czego kto oczekuje.
V6 radzi sobie z tą budą z taką lekkością że szok, sprawia wrażenie jakby silnik używał 1/2 swojej mocy do napędu tego auta, w codziennym użytkowaniu musi to być genialne, co nie jeździłem V6 to zawsze zadziwia mnie ta lekkość.
TS natomiast ma niepodważalną fizyczną przewagę nad V6 i tego się nie oszuka, składając się w pierwszy zakręt od razu czujesz różnicę, w przeciwieństwie do V6 jedzie tam gdzie Ty chcesz a nie tam gdzie auto chce.
Kiedyś już chyba to pisałem - na co dzień V6 do sprawnego bujania się po drogach, do szaleństw na torze czy jakiś krętych dróżek tylko TS, niech się Łukasz wypowie jak wyglądała różnica między jego autem a moim na torze w Biłgoraju, ja nawet mogę zacytować :)
Ja nie wypowiadałem się na temat zbierania zakrętów tylko na temat silnika.Jak będę chciał sobie poświrować to od tego mam TS'a i V6 w jednym czyli Q4.Jest moc i trzymanie na zakrętach.
Ode mnie jak wyjechał miał 116tyś z groszami,nie wiem ile ześ nastukał.
Nie będę się wypowiadał i Ty też siedź cicho :P
To muszę zrobić "korektę" licznika :D bo auto ma 126 z groszem, czyli gdzieś 10 więcej. Ja nastukałem na nim około 1,5 tyśka do tej pory...
Powiem Ci panie że na zlocie była 164 z nalotem ori 68(!) tyśków i ten mój silnik pracuje identycznie, chyba muszę co roku flaszkę Ci za niego stawiać boś mi dał rodzynka :)
Była oj była ale z nim była pewna piękna pani która zrobiła na mnie lepsze wrażenie :)
Gdzieś powinienem mieć tacho z tym przebiegiem więc zawsze można założyć i przebieg silnika będzie ori :P
To nie lada gratka.Gdzie to się uchowało hehe
Niech się dobrze spisuje.Po dzień dzisiejszy nie mogę sobie tego wybaczyć,że uśmierciłem takiego zdrowego TS'a.Do Alfowego nieba na pewno za to nie trafię :D
hahaha niedługo poobjeżdżam te wszystkie v6 swoim ts-em :P
Marcin Twoim tez jeździłem :)
obiektywnie to szkoda hajsu na wachę do v6 bo 2.0 w tsie idzie prawie tak samo a pali dużo mniej. dodatkowo nie ma tego pierd....nięcia od 5 tys.
Podsumowując v6 od dołu idzie lepiej ale później różnica się zaciera.
A i tak zwykły tjet 120 robi jak chce v6 czy ts-a...