No tak ale będzie ci sie chciało rano dralowac? Ja jeszcze regulacja zawieszenia plus zmiana kół wiec 2h przygotować, no chyba ze do 9tki wrzuce hak i gotowa załaduje na lawete..
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Printable View
No tak ale będzie ci sie chciało rano dralowac? Ja jeszcze regulacja zawieszenia plus zmiana kół wiec 2h przygotować, no chyba ze do 9tki wrzuce hak i gotowa załaduje na lawete..
Ja wpadam i jade :) 3h i jestem na miejscu nic nie reguluje nic nieczmieniam tylko modle sie zeby Gtv dala rade caly dzien walczyc :)
Sent from my iPhone
No to grzdylu polecimy razem, ja pewnie będę startował z B-gów ale od czego są telefony:)
Aaa, tylko ja jadę pierwszy, póki nie ma suszarki nie nadążę za V6 więc to ja dyktuję tempo;)
Spoko jakos sie zdzwonimy :)
Sent from my iPhone
a może pójdziemy po bandzie i pojedziemy w środę - w końcu czwartek dzień wolny od pracy? :D
Ponieważ wlasnie naprawilem lodówkę to moge jechac na tor. Sa wolne miejsca, czy na krzywy ryj?
Wiedziałem, ze nie zawiedziesz Marcinie:D
Za brak wpaty wylatuje użytkownik Kamień nr 39 z listy. Na jego miejsce wchodzi Artas 155 - witamy na pokładzie i prosimy o szybką wpłatę. Pozostałych chętnych proszę o cierpliwość, moze się jeszcze coś zwolni :)
Ligarencjusz a robimy cos z after party? Mozna by zrobic gdzies cos grilla czy jak? :)
Pytanie kto i gdzie nocuje z piatku na sobote? Zbierzmy sie jakos w jedno miejsce co? :)
Sent from my iPhone
IMO nie ma innej opcji jak nocleg w jednym miejscu, inaczej to ja sobie do domu skoczę po torze, raptem 100km.