To może przerobie 156 2.4 20V na 156 GTA. .. taki żarcik:) Busso pięknie jedzie. .. Ehh pomału optyka się zmienia:)
Pozdr
Printable View
To może przerobie 156 2.4 20V na 156 GTA. .. taki żarcik:) Busso pięknie jedzie. .. Ehh pomału optyka się zmienia:)
Pozdr
156 GTA też bym przytulił. Klasyka w czystej postacie choć ceny też chyba nie spadają:)
Ale jeszcze parę tygodni temu, było w czym wybierać :-)
Oj tak, 156 GTA, szczególnie SW (no takie zboczenie mam, bardziej mi się podoba SW niż berlina) bardzo bym przytulił
Pytanko: czy były Spidery 3.0 V6 bez klimy czy w ogłoszeniu brakuje opisu? Znalazłem fajna, dość drogą, z lekko uszkodzonym zderzakiem i daleko w Europie ale z przebiegem 80 tys. (mozliwe ze wiarygodny bo zakurzona w garazu) ;)
Ja mam bez klimy :) Po co komu klima w Spiderze ? :) Zwiększa masę, awaryjność i koszty ekspolatacji :) (próbuję przekuć tę wadę w zaletę)
W kontekście tego, że jest drogi to mam nadzieję, że dobrze policzyłeś bo koszty sprowadzenia zwykle są większe niż zakładane.
P.S: Gdybyś chciał to mam zaufaną osobę, która przywozi auta i motory z Włoch i Niemiec oraz drugą z każdego zakątka Europy. Obie zaufane! Sprowadzałem wiele motocykli z nimi a auta moi koledzy.
Klima w spidrze nie jest potrzebna do czasu kiedy złapie Cię letni deszcz. Po zamknięciu dachu jesteś dosłownie ugotowany.
Myślałem, że nie masz bo nie działa/ jest zdemontowana...