Nie, tam jest wyraźnie napisane " + 75kg (kierowca i bagaż)" ale jak zwykle masz problem z czytaniem
Printable View
Nie, tam jest wyraźnie napisane " + 75kg (kierowca i bagaż)" ale jak zwykle masz problem z czytaniem
A tutaj mamy Plywaka i jego pomiary gdzie pisze, ze 3,2 litra wazy ponad 1800 kg sugerujac, ze wszyscy byli w szoku. Co smieszniejsze kilka postow powyzej napisal, ze to normalne w branzy bo Touareg jak podal przyklad potrafi wazyc 300 kg wiecej.
- - - Updated - - -
Tak wiec mamy wage na poziomie 1775 kg.
Tak w szoku bo instrukcja twierdzi, ze Brera 3.2 waży 1665kg, a tutaj wyszło 1850kg z kierowcą czyli 110kg więcej co według Ciebie JEST NIEMOŻLIWE. Nie pisałem, tez że to norma według raportu ADAC zdarzały się auta lżejsze nić deklaracje ale rożnice w masie nie powinny nikogo dziwić tym bardziej kogos z 15 letnim doświdczeniem w branzy :lol:
Tutaj masz jeszcze weselsze dane, które zapewnie przegapiłes bo bardziej skupiasz się na mojej osobie niż na faktach
Niepełny może znaczyć, ze miał 1 litr jak i to, ze miał 69 litrów czyli rozbieżność ponad 60kg co faktycznie potwierdził później, ze z pełnym bakiem mogą być okolice 1700kg. Już ci tu pisałem jak byś się nie spinał i chciał naginać wartości mierzalne to niestety fizyki nie oszukasz, a tylko się ośmieszasz :)
Tak twierdzi, tyle ze bez kierowcy i bez opcji co jest wartoscia skalkulowana. Wiec. Nie badz w szoku bo samochod, ktory mozesz miec na wadze moze sie znaczaco roznic konfiguracja. Ja podaje przyklad poziomu roznicy wagi przy zachowaniu 2 identycznych modeli np. z takimi samymi kolami, wyposazeniem etc. W przeciwnym razie nie ma sensu takie porownanie. Dwa blizniaki aby wytlumaczyc zasade dzialania i skad sie biora takie roznice. Ale ty tego nie rozumiesz.
Zgadza się nie rozumiem ale nie wiem czy ktoś kto miał Brere rozumie bzdury, które tutaj piszesz bo jak na razie są trzy osoby mające styczność z tym autem i wypowiadające się w tym temacie i wychodzi, ze Ty wiesz lepiej albo raczej wydaje Ci sie, ze wiesz lepiej
Jako ciekawostka auto prawie 40cm dłuższe i 10cm szersze
http://www.zeperfs.com/en/duel1653-5447.htm
Ale ma wspólnego to, ze Ty Brere widziałeś jedynie na obrazkach co potwierdziłeś nieznajomością jej gabarytów :)
Ja wiem czy taka nowsza jeden specjalista z 15 letnim doświadczeniem z branży pisał, ze dopiero co zrezygnowali z resorów piórowych wiec pewnie technologicznie są teraz w latach 80tych :lol: