tak, 3 lutego, godz 19, pierwsze piętro parkingu przy CH Krokus
Printable View
tak, 3 lutego, godz 19, pierwsze piętro parkingu przy CH Krokus
a powiedzcie mi jaka to ulica :P w gps wpisze i w droge ;] bo nie widzi mi sie po ciemku szukać ulicy w krakowie :P tym bardziej ze go nie znam :P hehe chyba ze ktoś bedzie przejezdzał koło McDonalda tego przy rondzie od olkusza to by mnie odebrał przed spotem :P
ul. Bora - Komorowskiego 37 ;) ew możemy się spotkać na stacji benzynowej Statoil gdzieś o 18.55 i polecimy razem. Jak skręcisz w lewo na tym rondzie jadąc od siebie to jedziesz cały czas prosto. Jadąc tak przejedziesz estakadą nad al. 29 listopada i jak zjedziesz z niej to po prawej stronie będzie stacja Statoil. Stamtąd mogę Cię odebrać. Pasuje ? ;)
Pewnie PiterR ! :) pasuje :D chyba nawet kojarze tą stacje ;] ona jest na tej drodze co jedzie sie tez do multikina i do aquaparku ?:)
hehe Pauje :D a jest gdzies blisko myjnia?:D bo wstyd mi przyjechac brudna alfą na spot :P
lucas12053 odzewę się 02.02 i dam znać czy jade. najwyżej skoczę przez Olkusz :)
Izane jak będzie miał wolne to pewnie śmignie ze mną :)
hehe ta stacja już mi się śni czasem :P to jest magiczna stacja spotkań przedspotowych :) jak alfa nie rzuci fochem to będę :)