-
U mnie tez masz termin odroczony ale jak masz zaufanie to oki ale i tak przeslij vin sprawdze ile na Tobie zarobil,oczywiscie jesli masz taka ochote,wiesz tak jak w malzenstwie kocha sie kogos ale od czasu do czasu trzeba go sprawdzic.
- - - Updated - - -
Tylko zapytaj o producenta sprzegla co Ci bedzie montowal.
-
Trafne porownanie z tym malzenstwem :) ok z samego ranka przesle ten vin az sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie :)
-
-
CO się dzieje nikogo z Bochnianinów nie ma od wczoraj na forum?
-
ja w sumie do bochni nie mam daleko(tarnów:P
)
-
Dzisiaj lazilem po Bochni i widzialem dwie 159 :))
-
W Bochni i okolicach jest bardzo dużo alf ale co z tego jak nikt nie nie utożsamia z marką dla nich są to tylko wozidła.
-
No szkoda... W przyszlym roku przyjade do Pl to moze uda sie spotkac;) a na 100% jak wroce na stale ;)
-
No to zapraszamy może coś do przyszłego roku się ruszy i będziemy w Bochni prężnie funkcjonować.
-
a dziekuje :) jestem na pare dni i narazie podziwiam autka na ulicy :) w strone Brzeznicy widzialem 159 sw :) na kowalskiej stoi 147 po FL na tablicach z wieliczki :) a i dzisiaj pod galeria przepuscil mnie Pan na pasach w granatowej alfie 156 przed FL :D no szkoda ze nie poznalem Was wczesniej kiedy byla okazja :)
mam nadzieje ze ruszy sie cos z forum ;)
nie ma gdzies w okolicy bochni salonu fiata i Alfy? moze udaloby sie z nimi jakos dogadac co do promocji ;)?