-
No to w takim razie:
1. Krzysiek866
2. Andyy
3. Varrels
4. Weronika
5. rafal 1974
6. puotek (+osoba/osoby tow)
7. plancior + 1 os
-
Malo ludzi? To jak chcecie to zorganizowac?
Tor jest waski i ciezko sie wyprzedza, a gokarty maja takie rozbieznosci w osiagach ze nie ma mowy o jakiejkolwiek rywalizacji (Chodzi mi o tor w Wodzislawiu ul. Marklowicka obok biedronki silverstonekart.pl)
-
W takim razie zaproponuj coś alternatywnego przy tej pogodzie czekam na Twoje propozycje, skoro jest tam tak kiepsko i wogóle!
-
tam jest fajnie ale na kilku ludzi a nie kilkunastu... bo z tego co pisales tak bys chyba chcial
-
To się zdecyduj czy fajnie czy nie po piszesz że mały tor gokarty kiepskie! Logiczne że jak będzie nas 15 to wszyscy na raz nie będą jeździli. Rozmawiałem z właściciel i mówił że 3 lub 4 na torze i będą liczone czasy najlepszy wygra. ja nie wiem w jaki sposób chciałbyś pomieścić na takim torze kilkanaście ludzi jeżdżących gokartami nawet chyba nie ma tam tyle gokartów.Najlepiej narzekać i że jest kiepsko !
-
Na ostatnie nasze spotkanie też zgłosiło się mniej osób niż początkowo się deklarowało. Jeśli jest gdzieś w okolicy większy tor to można się tam wybrać. Myślę że jeśli będzie nas więcej to nie problem bo się podzielimy na grupy i jedni będą jeździć a inni rozmawiać lub np. robić kiełbaski na grill-u (właśnie ma ktoś przenośny grill?).
A tak na sam koniec jeśli na przykład nie bardzo was interesuje taka opcja zorganizowania spotkania to ostatnio było kilka pomysłów typu paintball czy jakieś ognisko. Temat jest otwarty i im więcej opcji tym lepiej tylko warto się troszkę pośpieszyć bo goście od pogody straszą zimą:P
-
Trzeba by było się mega pospieszyć, chociaż ognisko w śniegu było by na serio innowacyjnym pomysłem :P Kolega wyżej dobrze napisał, że w zależności od ilości osób, które faktycznie się zjawią, można jeździć grupami. A gokarty się ostatnio wszystkim podobały, więc warto by to zorganizować :)
-
Krzysiek - mamy ludzi ok. 10 przynajmniej. To już chyba wystarczy na fajną zabawę? Dowiaduj się zatem o ceny
-
Spoko spoko puotek jak tylko odbiorę auto to zaraz jadę najwcześniej będę coś wiedział kolo piątku (cena i 3 terminy ! ) wolicie zapewne weekendy ?
-
Weekendy albo wieczory, nie wiem jak tam z godzinami otwarcia ;)