z innej beczki, ma ktoś w okolicy jakaś AR z silnikiem 2.4 jtd ? kolega chciałby taką kupić i chciałby zobaczyć " o ćio chodzi jakby " a najbliższa wypatrzyliśmy w Kr, jak ktoś ma to z checią umówimy sie na jakiegoś małego spota :)
Printable View
z innej beczki, ma ktoś w okolicy jakaś AR z silnikiem 2.4 jtd ? kolega chciałby taką kupić i chciałby zobaczyć " o ćio chodzi jakby " a najbliższa wypatrzyliśmy w Kr, jak ktoś ma to z checią umówimy sie na jakiegoś małego spota :)
za darmoche ci to zrobie ,bo zabardzo nie znam sie na parametrach,ale błedy moge sprawdzic i wykasowac,bedziech wiedział co marchewe daje
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
co prawda nie mam 2.4 ale 140 jest:P,wiec można sie zgadać
do Preston: przeniosłem temat tu co by tam Chłopakom ne robic OT :D . do tej pory omijałem raczej spoty, ale w sumie może znowu wypadało by się na jakimś pojawić. tylko trzeba coś mądrego zorganizować. wczoraj rozmawiałem z Panem na stacji właśnie co ma 156 i Gt (pozdrawiam jak Pan to czyta) z Libiąża i wywnioskowalem,że chętnie też by się spotkał. mi by pasował jakiś spocik wieczorową porą w tygodniu np. we wtorek, albo piątek. myslę, że nawet jak będą tylko dwa autka to i tak warto bo od czegos trzeba zacząć. pozdrawiam :)
Ty sie za robote wez bo widze ze Alfa stoi na CPNie :D:D co do spota to mi pasuje w piatek bo do czwartku robie na nocki tak wiec jak cos w ten dzien mozemy pomyslec :)
Co Wy na to moze chetni sie znajda na małego spota :)
Pozdro.
na brak czasu wolnego w pracy nie narzekam :D mi pasuje piątek, ale tak koło 20 bo do 19 pracuję. czyli ja sie wstępnie piszę, jeżeli Ty też się pojawisz :) tylko gdzie......parking pod starostwem?
Ok tez sie pisze moze byc pod starostwem jestem za :)
Czyli tak:
12.08.2011
godz.20:00
Pod Starostwem
Zapewne bedziemy tylko My ale kto wie moze jeszcze ktos dołaczy :) Bynajmnien Zapraszamy Tych z forum i tych co nie z forum ale AR posiadaja :)
jeżeli żadne zdarzenie losowe nie przeszkodzi to będę na 100%. pozdrawiam
wstępnie na 80% sie piszę, reszta się okaże w ciągu tygodnia :)
Ok jak cos to prosze sie z tym przespac jest jeszcze duzo czasu na przemyslenie i zastanowienie sie kto da rade w ten dzien sie zjawic :)
Wpadłbym ale tak się składa że mam nocki w tym tygodniu:(