Wymieniłem mieszki biegów i ręcznego na skórzane z czerwonym szwem.Załącznik 47319Załącznik 47320Załącznik 47321
Printable View
Wymieniłem mieszki biegów i ręcznego na skórzane z czerwonym szwem.Załącznik 47319Załącznik 47320Załącznik 47321
Dzisiaj wkoncu założyłem wydech KWASÓWKA :):):) termostat + instalacja misia od narzeczonej :) hehe.....
Sprzedałem swoją i nic dla niej już nie zrobię:(
Zostały mi po niej miłe wspomnienia i felgi.Dobre autko
a ja z okazji moich urodzin zalalem ja pod korek.Moje urodziny a ona szczesliwa bo pic dostala.Ja za to ani kropelki nie wypilem
Jako że dziś nie poszedłem do pracy to sobie umyłem i posprzątałem autko, podpiąłem pod kompa posprawdzałem wszystko a następne zrobiłem jej reset ECU. Posprawdzałem wszystkie płyny i olej, pogłaskałem i zabrałem na przejażdżkę. Po powrocie zamontowałem stopery do dywaników z tyłu.
Wymieniona siatka na wydechu bo byla juz dziurawa (budzilem sasiadow odpalajac auto :) wymienione wszystkie spalone zaroweczki :) a dzisiaj jade ja umyje bo brudas straszny
W końcu założyłem blachy i klubowe ramki ;)
Moja dziś dostała "instalację 12V" - wyprowadziłem CB przed zapalniczką, bo mnie już ta wtyczka denerwowała. Przy okazji dodałem 2 gniazdka zapalniczkowe na kabelku (może kiedyś się przydadzą, na razie leżą pod fotelem pasażera). Teraz mam 3 "zapalniczki" i CB i mogę zasunąć roletkę na tunelu :)
Załącznik 48574Załącznik 48575Załącznik 48576Załącznik 48577Załącznik 48578