Maly ekran bardzo fajnie wyglada I nad radiem fajnie wpasowany napis alfa romeo...mi sie bardzo podoba szczegolnie navi...ale to kwestia gustu I chyba przyzwyczajenia
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Maly ekran bardzo fajnie wyglada I nad radiem fajnie wpasowany napis alfa romeo...mi sie bardzo podoba szczegolnie navi...ale to kwestia gustu I chyba przyzwyczajenia
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja się będę zastanawiał, jak w Polsce zostanie tylko DAB - ale mam nadzieję, że to nieprędko.
Dla mnie ten pomysł jest w ogóle bez sensu. O ile telewizję cyfrową rozumiem, o tyle cyfrowego radia kompletnie nie. Zresztą nadawcy komercyjni są podobnego zdania, jak czytałem, tylko Polskie Radio to ciśnie, pewnie też nie z własnej woli :).
Jesli pytasz sie mnie, to tak, widzialem siedzac w poliftowym egzemplarzu, ktory w polowie grudnia stal w G.Katowicach.
Sek w tym, ze nie chce doplacac do wiekszej wersji, gdyz korzystam z innej nawigacji.
W Giluietta po fliftingu przede wszytskim podoba mi sie nowa kierownica, w fotelu skorzanym siedzislo mi sie bardzo fajnie.
Mam nadzieje jednak, ze fotele nie okaza sie na dluzsza mete zbyt krotkie.
Pod tym wzgledempodoba mi sie rozwiazanie w BMW z wysuwana czescia siedziska.
A tak w ogole, to gratuluje i zazdrosze wszystkim wlascicielom tego auta :)
Zgadza sie, pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Jednak stare radio, z tymi przyciskami na dole, bardzo mi sie od poczatku podobalo, wiec tak
jakos sobie ubzduralem je wlasnie :)
Na prosbe kolegi Raziela wrzucam kilka fotek radia. Jakosc taka sobie, sproobuje jeszcze za dnia zrobic jak bede gdzies Julka za dnia jechac.
Załącznik 120858Załącznik 120859Załącznik 120860Załącznik 120861
Szykuje się grubszy lifting Giulietty QV :) http://es.autoblog.com/2014/02/12/fo...-quadrifoglio/
Wygląda że zmodyfikowane będą lusterka, siedzenia, klamki, przedni i tylny zderzak, scudetto i co jeszcze?
Tu w języku szekspira: http://www.autoedizione.com/alfa-rom...ounced-faster/
A może to GTA jak tak pokleili?
A tak wogle to kiedy Dżiniwa?