Dzięki wszystkim za spotkanie. M@T miejscówka naprawdę fajna --> się działo :mrgreen:
Pozdrawiam :!:
Printable View
Dzięki wszystkim za spotkanie. M@T miejscówka naprawdę fajna --> się działo :mrgreen:
Pozdrawiam :!:
Dzieki za spotkanie :)
Fajnie bylo sie ścignąć, spotkać dobrych znajomych(Robak#21 ze swoją uroczą połową, Ferrari1, Bimski) i zobaczyć nowe twarze.
M@t, miejsce wybrales super. ostatnio chodzilo mi po glowie zeby kupic cos innego jeszcze do domu, np subaru, avensisa ale po dzisiejszym dniu wiem ze moim i mojej Żony celem jest 159 SW :mrgreen: co prawda ona od ponad roku mowi ze tylko 159 ale mi jakos ostatnio chodzily inne auta po głowie :oops: teraz wiem że bluźniłem :mrgreen:
Pozdrowienia dla Wszystkich 8)
Dzięki panowie było super!! 3 x 145 dojechało do domu i nawet obyło sie bez policji :) ale teraz mamy bardziej zaawansowaną chorobe na 159!! Mam nadzieje ze sie kiedyś pościgamy z wami naszą 159 :)
Dzięki alfaholicy za spotkanko...było zarypiście :D Mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce. Pozdrawiam
niestety grila nie było ;// :(((
no niestety a my z centem kielbache wzieli :( :(
ale mięsko było ( w kebabie ) :mrgreen:
spokojnie panowie- nadrobimy z ta kiełbasą w spot- owej rezydencji alfaholików z południa w Czeladzi . postaram sie na otwarcie sezonu 09 czyli jakos w styczniu
będzie domek i ciepełko i piec i grill
oczywiście poinformuje na forum w odpowiednim temacie
hehe loozik a kielbaski i tak sie nie zmarnowaly :D pozdrowionka i czekamy na kolejny spot :)
Było fajnie. :) Dzięki za spot. Co prawda dzisiaj bmw odstawało i miało problemy z ruszaniem, ale i tak było fajnie. Tylko trochę zimno. ;)
Wybaczcie, że się tak urwałem bez pożegnania, ale jak spojrzałem pod plazą (jak wracaliśmy z rybitw) na zegarek, to się nieco przeraziłem. Była 15, a mój projekt w lesie niemalże. :)
Widze,ze spot sie udal.Mam pytanie do wlasciciela AR156 Turbo-Robak#21.Lakier do Alfy mieszales na zamownienie?Masz moze kod koloru czy ewentualnie dokladniejszy rozpis(co mieszac i jak i w jakich proporcjach).Pozdrawiam