Po tylu latach, chyba pierwszy raz zdarzyło mi się, że ktoś odmachał ;) przed chwilą na ul. Strzeszyńskiej czarna 159 z ledami w halogenach. Pozdrawiam kolegę!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Po tylu latach, chyba pierwszy raz zdarzyło mi się, że ktoś odmachał ;) przed chwilą na ul. Strzeszyńskiej czarna 159 z ledami w halogenach. Pozdrawiam kolegę!
pozdro dla oramkowanej 159 SW wdzianej wczoraj w Swarzedziu na wiadukcie około 13:30 :)
Pozdrowienia dla srebrej 156 SW PL...., ramki byly. Stalem za Toba w 159 na Srodce od strony ul. Podwale, skrecales w lewo w strone Warszawskiej.
Dzisiaj we Wrocku widziana Brera Spider PJA ... ,bez ramek klubowych, pozdrawiam. Chwile jechaliśmy obok siebie.
Pzdr dla Greciowej 9tki, św. Ducha Jarocin. :)
Pozdro dla oramkowanej "granatowej?" na PO 9-tki SW zjeżdżającej na BP w Stęszewie 29.11 w godzinach wieczornych :)
Pozdro dla srebrnej 156 PKN widzianej przed chwilą na Jugoslowianskiej przy sklepie kosmetycznym ;)
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na ramkach klubowych w Poznań City Center (rejestracja KOL...). Stałem parę miejsc dalej :-)
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X
Pozdrowienia dla żony Tommiego, i samego Tommiego;-) widziałem dziś małżonkę na stacji Lotosu;-)
Ładnie się przywitalem i Pozdrowiłem. No i Gratulacje:-D:-D :-D :-D
Pozdrowienia dla kierownika błękitnej 147 widzianej dziś po 13 na Wojska Polskiego. Machałeś, zauwazyłem w ostatniej chwili - zagadany z pasażerem byłem ;)
Pzdr dla oramkowanej 156SW na POS ( chyba :P ) trasa Żerków <---> Jarocin, z mojej str. łapka była :o
Pozdrawiam kierowcę srebrnej GTV z czarnymi wstawkami, dziś o 15:00 na Statoil (Wojciechowskiego) :)
Byłem moją 166, ale gadałem przez tel... z tyłu miałeś chyba ramki?
Pozdrowienia dla kolegi ze (zlotej, bezowej?) 159tki dziś koło Goliny na dk92 godzina 13.40 może pozdro Rąsia byla
Pozdrawiam kierowcę 147 PCT na Bukowskiej,światełka były:)
Pzdr dla 147 na PO, Marcelińska :)
Pozdro dla 159 SW na PGS w sobotnie ciemne popołudnie w Lesznie :)
Pzdr dla 147, PSR na klubowych, Jarocin, parking św. Ducha, coś ok. 12 chyba :)
Trochę spóźnione ale to byłem ja :D Pozdrawiam!
Diodak na jagiellońskim pozdro!
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam 156 na PSR Leciałem za Tobą na trasie Gostyń - Leszno, za Kąkolewem Cię wyprzedzałem ;P
Również pozdrawiam, zauważyłem Cię od razu jak wjeżdżałeś na trasę. :) Super 166!
Kaac - czy to mozliwe, ze jakos w zeszlym tygodniu byles w P-niu, w okolicach galerii gorczynskiej (obecna panorama czy jak to tam sie zwie ;))? Bo chyba sie mijalismy- niewiele jest 166 przed FL w tym kolorze co Twoja :)
I jeszcze jedna bella zauważona-przyznać mi się proszę kto parkuje na strzeżonym parkingu za prosiaczkiem na wildzie! Granatowy przedlift 166. Parkuję na tym samym parkingu, tyle że w głębi i pierwszy raz widzę tą bellę...
Lupus, sprawdź mój Profil, sygnaturka to moja piękna EX :)
Mnie możesz bardzo często spotkać na trasach Wrocław/Leszno/Rawicz/Gostyń/Jarocin i raz po raz Poznań :P
W rzeczy samej, nie zauważyłem. Niemniej mijana przeze mnie sztuka była identyczna z Twoją ex. Moze ktos z Poznania ją kupil?
Lupus, moja 166 poszła do Elbląga także raczej powątpiewam hehe
Pozdrawiam czarną 147 na ramkach na trasie Puszczykowo - Mosina :)
Pozdro misiu7911! :o
Rowniez:)
Pozdrawiam Misiowa 159 stojącą przy Urzędzie na Niepodległości w kierunku Gostynia/Leszna, oraz jadącą za mną 159, czerwoną - awaryjkami mignąłem momentalnie jak ramki zauważyłem - "odmrugane" długimi hehe :)
Pozdrawiam ! :)
Pozdrawiam czarną 159 TI nr rej POS***** wczoraj 12:30 DK32 w Rostarzewie
Piękny kolor :-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam Kierownika czarnej 159 SW na PSZ i ramkach wczoraj około 13 na ul. Trójpole.
Pozdrawiam Sąsiada i jego Smoczyce wczoraj na rondzie koło wieży na Piątkowie. Piona Majc[emoji106] [emoji2]