ja zjechałem z ronda granatową 156 SW w kierunku MCdonalds a chyba czarna 156 SW jechała w kierunku ronda :) ja po machałem i mi od machano kolega z przeciwka jechał przy otwartym oknie :)
Printable View
ja zjechałem z ronda granatową 156 SW w kierunku MCdonalds a chyba czarna 156 SW jechała w kierunku ronda :) ja po machałem i mi od machano kolega z przeciwka jechał przy otwartym oknie :)
Kto był dziś w Ziębicach w rynku czerwoną 156 na blachach DW?
Biorąc pod uwagę ruch jednokierunkowy widziałeś moją czarną 156?
przed chwileczką tuż przy wjeździe do Swieradowa widziana 156 SW na numerach DLE to napewno był Daniel,były klubowe ramki.jechałem za Tobą prawie do samej gondoli(niebieską Astrą) mrugałem światłami.pozdrawiam. :)
Dzis Opole Obrońców Stalingradu piekna 159 na OGL kolorek cudo oraz w zajezdzie na Częstochowskiej
Pozdrowionka od Barusia dla panów w srebrnej 159 HPB C323 - Najpierw pokazali, że TBi nawet jedzie... a później wyprzedzaliśmy się co chwilę na Ślężnej(2 pasy / Punciak dawał radę ;D).
... A kierowca tylko się uśmiechał widząc, że zwróciłem na ich furę uwagę ;D ;D ;D
Aha... nie machałem i nie trąbiłem (uznałem, że nie ma sensu, bo nie mieli klubowych ramek, co widać na załączonym obrazku ;D)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/04/27.jpg
wszystko sie zgadza, to byłem ja:) ale oprócz mnie byli ze mną Adusia0 i Lemi z żonką;) taką malutką niedzielną wycieczke sobie zrobiliśmy co oby bujnąć sie gondąlą pod górkę;) bij zabij ale nie zwróciłem uwagi na żadną Astrę mrugającą światełkami, ale milo że ty nas rozpoznałeś;) pozdrowienia
Dziś pod Politechnika jak wysyp grzybkow dwie czerwone 156 jedna czarna a po drodze 159 w pieknym kolorze Opo.
w niedziele zlota 146 a dzis czarna 147 z ddz na parkingu w renomie:)
Człowiek pół godziny w Renomie posiedzi i już wypatrzą. Pozdrawiam również, mimo że Cie nie widziałem :)
pozdrawiam panią wraz z rodzinką z czerwonej 146 widzianej na sudeckiej-->wyścigowej :) machałem, mrugałem i odmachane :)
Dzisiaj AR GT OP czarna w dieslu bo walilo dymem z rury jak chciala sie oddalic na Luboszyckiej
Pozdrowienia dla Kolegi w srebrnej 156 SW widzianej dziś koło godz. 15 na Sudeckiej. Jechałem służbowym:)
Tak moja. Ta juz nie przyjedzie pod most:P
ej nie jest tak źle, odrobina wysiłku i da się zrobić...
kurcze no właśnie wczoraj pisałem z Majstrem i mówił/pisał o Tobie - współczuje... :( ... do dupy... a Ty jak się czujesz???
...wracając do tematu pozdrowienia dla Kolegi ze srebrnej 156 na klubowych ramkach, blachy ...9461 widziany dziś ok 16:40 koło parku technologicznego - jechałeś w stronę Grabiszyńskiej, ja w stronę MM
Pozdrowienia dla Rafika - widziany przed chwilka na Kamionkach.
Dziś o 22 w Długołęce w stronę na Oleśnicę Alfa GT na klubowych ramkach, tablice DOL, ustąpiła mi lewego pasa, po czym ją wyprzedziłem i pozdrowiłem awaryjnymi, ale kierownik nie skminił o co bangla - pewnie dlatego, że leciałem Audi A8 ;)
Wczoraj na stacji paliw koło Media czerwoniutka Mito na OP 93xxx oraz złota 147 na OPO na Luboszyckiej
kogoś dzisiaj pozdrawiałem na Żernickiej... ale co to było... dziura w mózgu ^^
W każdym razie odmachana ;)
pozdrowienia dla półkilosera powracającego dzisiaj z pracy (chyba, godzina coś po 15 :D) - ja wieziony byłem wehikułem zwanym renatą z racji iż mój alfik wyzionął ducha.
Snoop widziany dzisiaj na parkingu w magnolii - poznałem po felgach :D
Wczoraj koło 16 Maykee na wysokości brucknera, pogadane odmachane :)
Dzisiaj przy Traktorzystów czarna bryczka na blachach WB, pomachałam brak odzewu.
Przy Factory zaparkowane MITO z napisem Calzedonia.
Kolaś, ta złota 147 to po FL?
Wydaje ni się że tak bo zakręciła u mniue na Sziałkowej i w Luboszycką poleciała a ja ja goniłem
dzisiaj ok. 18 na krzyckiej bordowa giulietta machałem- odmachane ;) tego pana juz w maku na karkonoskiej wczoraj widzialem rowniez :)
Przed chwileczką ponownie czarna GT na OP mijana na Luboszyckiej
Dziś srebrny AR 156 DW widziany na ul Piłsudskiego, ja skręcałem w Zielińskiego a srebrny poleciał prosto.
A na Uznańskiego 3 stoją zaparkowane :) w tym mój Alfik :D
Pozdrooo dla kierowcy AR 156 po lifcie, widziany na polu golfowym TOYA. DW 33333 ;)
Ubiegła sobota trasa Świdnica - Wałbrzych, srebrna 166 na klubowych. Prawdopodobnie Matber1, pozdrawiam :)
a ja w Wojtek stałem koło Ciebie w sobotę na światłach, tych jednych wcześniejszych przed skrzyżowaniem z McDonald'em jadąc od strony Tesco, tak jakoś między 11 a 12 chyba. ale byłem jako pasażer w zielonym Punto więc mogłeś nie zauważyć ;)
Ha! Prawda, mogło tak też być ;) Rozglądam się tylko za Alfami, właśnie przed paroma minutami przez pół Świdnicy goniłem srebrną 147 myśląc, że to Ty i nie uwierzysz jak ogromne było moje rozczarowanie kiedy zajechałem do kogoś pod dom i to jednak nie Ty wysiadłeś z Belli :P
ps.Nie dzwoniłem bo nie dałem rady odebrać sprzętu od znajomego
hahahaha:D:D dobre dobre:P nie, ja sie dziś Włoszką z domu nie ruszałem.
a co do bodykit'u to.. ja jeszcze się za tą wycenę nawet nie zabrałem:P także luzik. poza tym jak już się zdecyduję to chyba tylko na sam przód /a nie wiem czy Ty na to pójdziesz:P/ bo resztę kasy chce zainwestować w coś innego do Alfy. ale znów słyszałem że przód od GTA jest niższy od serii więc się boje że bardzo szybko go uszkodzę. no i sam przód bez progów podobno słabo wygląda bo przód będzie niższy a boki bez progów wyższe. więc koniec końców... sam nie wiem co dalej hehe