dobra widze że wszyscy maja jakies problemy blacharsko-lakiernicze i zapomnieliście że dawno spota niebylo :P
może cos na Andrzejki zorganizujemy?? Koledzy z Kalisza i Koła może by się pojawili??
Co myślicie, dawajcie propozycje do analizy :D
Printable View
dobra widze że wszyscy maja jakies problemy blacharsko-lakiernicze i zapomnieliście że dawno spota niebylo :P
może cos na Andrzejki zorganizujemy?? Koledzy z Kalisza i Koła może by się pojawili??
Co myślicie, dawajcie propozycje do analizy :D
Taki sezon :P Może następny weekend ?
Jarocin to już miał tyle zaproszeń i nigdy się nie pojawił :P
Ja bym się pojawił, tylko jest mi wstyd pojawiać AR z niedoskonałościami w porównaniu do Waszych :P
A teraz na serio to ja za tydzień w sobotę jadę na :dancing::dancing::dancing:i weekend mam z głowy:D
spocik można by było zorganizować jakiś :)
Pozdrowienia dla Waldasa, który dzisiaj odwiedził przypadkiem moją Alfę :D
Jak mógłbym o Jarocinie zapomnieć!!! Mówiłem o Kaliszu i Kole bo ich jeszcze u nas niebyło... My u Ciebie Greciu juz kilka krotnie bylismy więc teraz musisz u nas kilkakrotnie się pojawić i reszta z twoich stron także
P.S. i mam nadzieje że specjalnego zaproszenia niepotrzrebujecie??
Proponuje 10 grudnia, żeby każdy nas miał czas na zarezerwowanie terminu i wtedy można gruuubyy przedświąteczny spot wspólnie z kolegami z Wlkp zorganizować :D z Martą na pewno będziemy ale najbliższy termin tylko 10 grudnia wchodzi w gre, bo wszystkie inne weekendy zajęte.... Można pomyśleć nad jakąś fajną miejscówką, kilka fotek by się strzeliło a później jakiś pub i małe piwko :)
Zróbmy głosowanie 9 / 10 / 11 ja proponuję 10 lub 11. Tuńczyk a 11 Ci pasuje ?
Ja to żonaty jestem więc mi każdy termin pasuje :)
11 pasuje :) wstepnie, jesli robota nie zapuka do drzwi. ale jesli ustalimy wczesniej to moze uda sie cos zalatwic, wstepnie stawiam na 11 :)
To umawiamy się na 11, z tym że jeśli Tuńczyk tobie by nie pasowało daj znać wcześniej to zrobimy 10tego, bo sobota bardziej skłania do picia piwa :D
ja tez wole 11:P
To ja też obstawiam za 11 może się wyrobie i wróce od Marty z Poznania wtedy, zależy która godzina wchodzi w gre???
No to ustalamy 11, godzinę się dostosuje jak będzie bliżej do terminu... :)
Przystaję na każdy termin przyjęty przez Was, jednak mam nadzieję że będzie to sobota ;)
Dupa ja jestem w Gdańsku u mojej siostry na imprezie :mad:
siema wszystkim:cool:odnalazlem haslo!!co się dzieje??jak zawsze ostatni sie dowiaduje.yago masz numer to dzwoń bo znowu netu nie bede miał:P
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
mowa o 11 grudnia??jak tak to musial bym z kierowcą wpaśc i z imieninowa do was w tym dniu:cool:
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
dzięki za pozdrowienia od marty
No to spot musi być jedenastego :-)
A i potrzebowałbym pewnej daty bo chciałbym coś załatwić dla nas ale muszę mieć konkretną listę i datę min tydzień przed spotem
Więc robić wstępną listę:
1. wonski + Gosia + Kapiszon
Tweety prezenty mikołajkowe nam na przywieziesz??:D Też się pisze na spot 11.12 w godzinach popołudniowych bo wracam wtedy od Marty z Poznania :P W Końcu jakieś konkrety i może zrobimy rekord frekwencji :)
Rafał prosiłem o listę, pomoże ona Tweetowi, i wprowadzi trochę porządku w temacie.
2. Piracik
Kopiować i dopisywać kolejnych chętnych.
2. Piracik
3. Stereo
2. Piracik
3. Stereo
4. Yago_
2. Piracik
3. Stereo
4. Yago_5. Xofer + Klaudyna
dodalem posta w zloty i spotkania:)
:top::top::top::top::35::35::35::35::35::35::35::3 5::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35:
Kur.... ale mam zapie..... w pracy :/
Ja jestem z Gostynia Xofer a co?? :D
http://www.forum.alfaholicy.org/samo...tml#post716617- SPRZEDAM
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
To jest link do Waszego tematu :P
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: