buahahahah moze ogar :D Wpadnij ze w czwartek bo nie miałem okazji jeszcze widziec 155.
Printable View
buahahahah moze ogar :D Wpadnij ze w czwartek bo nie miałem okazji jeszcze widziec 155.
wpadne wpadne, mam rzut beretem do reala ;)
bydze coś w tą środę??
Ligar będziesz bo mam coś dla Ciebie...
Jak by był cykliczny w tą środę to może by mi ktoś odsprzedał ramkę alfaholików. Pamiętam że Marek miał dużo ich, masz jeszcze?
ligar w środy sie nie pojawia bo to środek tygodnia i trzeba pracować............. w sensie "trafffiać kaj mnie nogi poniosą"
I potfffierdzam fajny chłopak jestem ale za dużo pracuje ;P
tak mam ramki i w środe jestem jeszce nie spiderem ale coś ciekawego Aniucha będzie.
ja pewnie też się pojawię w środę :D może by w końcu więcej osób przyjechało ? :D
na 90% się pojawię :) do zobaczenia
To weź mi Marek rameczki. Dzięki
ciekaw jestem ile osób dziś się zjawi..
Myślę że nie za dużo, bo mecz dzisiaj...
ale mecz dopiero o 20.30 czy jakoś tak, a spot o 19, wiec nie ma problemu ;) sam potem będę uciekał na mecz
6, szalu nie ma ale fajnie bylo :]
może następnym razem będzie wiecej ;)
ale jogurta auto widzieliśmy więc spoko heheheh :D
i nie tylko jego auto, bo to on siedział za kierownicą :D potem widzieliśmy jak wyjeżdżał :D
Witam kiedy znow macie cykliczny spot w Krakowie :D co tydzien czy co dwa tygodnie ??
Pozdrawiam
Zdaje się ,że wypada 21-szego
super postaram sie byc ale na 99% bede :) dzieki :)
a mnie nie bedzie :/ może następnym razem :)
Hejka
Szykuje się może jakieś spotkanie po 24.07?? W końcu będę na dłużej w małopolsce (okolice Miechowa) i z chęcią spotkałbym się z posiadaczami Ślicznotek:D z małopolski :)
Pozdrawiam :)
to jak, spotykamy się w środę ? :>
nie :P a szkoda bo ja sie tu ugotuje :/
ja bym mógł :]
bede ;p
ja jestem za :D
Chętnie bym przyjechał jednak Alfy już nie posiadam a Oplem trochę mi wstyd się pokazać :/
e tam :) przyjeżdżaj - nie ważne czym :)
ja oczywiście mam w planach również się zjawić :)
Witam. Od niedawna jestem dopiero posiadaczem alfy, aczkolwiek chętnie bym się pojawił na jakimś spocie:). Z dwóch obszernych tematów dowiedziałem się że spotykacie się w czwartki na parkingu pod krokusem. Teraz pytanka: czy to dalej aktualne? o której godzinie się spotykacie? i najważniejsze czy można tam do was dołączyć?
wszystko aktualne i można dołączyć. Ale spoty są w środy, w czwartek jest nas ogólnie mniej :P
Dziś o 19 pod Krokusem, tak jak napisał Darkness - albo na zewnątrz jak jest pogoda, a jak nie to pierwszy poziom parkingu ;)
a w czwartki gdzieś po 21 w rogu przy stacji BP.
Nawet trzeba :D
EDIT !!
Zmiana planów !!
Spotykamy się o 17.30 na Bora tam gdzie zwykle, chwilkę tam postoimy i udajemy się na gryla :D:D Gryla będziemy robić przy lotnisku na Czyżynach, od strony Comarchu. Jakby ktoś nie wiedział jak tam dojechać to z Bora udajemy się w kierunku Nowej Huty, skręcamy w prawo na Stella Sawickiego, następnie w prawo na Al. Jana Pawła II i potem pierwsza w prawo zaraz za wydziałem Mechanicznym Politechniki i jedziemy do końca tą ulicą. My będziemy gdzieś tam w krzakach gryllować :D Jakby ktoś nie wiedział jak trafić albo chciał o coś zapytać podaje swój nr 514 654 602. Dzwonić jak coś !! Wszyscy mile widziani :D
Slyszalem ze zaszla zmiana planow :P ze spotkanie jest o 17:30 i jakis gril ;) moze wpadne
pozdrawiam