luzik ja tez boje się wsiadać za kółko na trzeźwo :)
Printable View
luzik ja tez boje się wsiadać za kółko na trzeźwo :)
Jeśli się wyśpię to też się pojawię :)
Bumarc , masz zamiar spać do 16.00 ? :D
To górny parking galerii , godzina 16.00 ? :) Ile Alf tak orientacyjnie będzie ? :D
No wlasnie ?! Mi sie sytulacja troche skomplikowala :-( nie wiem czy wyrobie sie na 16 a do tego nie bede mogl zbyt dlugo posiedziec z wami niestety :-(
To jak ? 16 ??
Hej, już "po" ? dopiero doczytałam....;/
Chłopaki jeszcze raz dzięki za ratunek! Akumulator podłączyłem i był naładowany do połowy. Zastanawiam się czy to aby na pewno była wina aku czy może to rozrusznik?
Heya rozrusznik prawie napewno nie ale grunt ze odpalil , na twoim miejscu bym dopytal mecha co to moglo byc zeby w razie "w" wiedziec co i jak
Jeszcze raz witam nowego kolegę i zapraszam następnym razem :) Dzięki wszystkim za spota z szybką akcją serwisową :D Foox to nie rozrusznik bo wtedy tylko by ci nie kręcił a tu nie miałeś wcale prądu. Podejrzewam że to zaśniedziałe klemy więc zdejm je jeszcze raz z akumulatora , przeczyść je szczotką drucianą i powinieneś mieć spokój :)
Przejechałem szczotą jak ładowałem, więc będzie spokój.
A rozrusznik i tak sprawdzę, bo czasem jak zapalę to tak zaświszczy.
Jeszcze raz gratulacje dla młodych rodziców i co w ogóle słychać w Bochni chwilkę mnie tutaj nie było.
Widzę że panuje cisza!
Bumarc postaram się być kolejnym razem jeżeli tylko będzie termin pasował :) . Troszkę się zrobiła taka niezręczna cisza :D
Heh zeby to nie byla cisza przed burza :-D ja sie przyznaje ze nie mam kiedy zabralem sie za front robot w domu i po prostu brakuje mi czasu :-(
Wysłane z mojej xperi :-D za pomocą Tapatalk 2
Ja też mam troszkę pracy po urlopie rzadko ostatnio bywałam na forum.
- - - Updated - - -
Jak tam szczęśliwi młodzi rodzice nic się nie odzywają.
Dopiero marcin mie ma czasu :-P
Wysłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
Ja mam dużo czasu ale ostatnio jakoś lekko zmęczony chodzę :D
Ja miałem się zacząć udzielać to mam propozycję. W nast tygodniu, wstępnie proponuję 30 ustawić się na grila. Co wy na to?
Ja ok, tylko jak przylecę z katowic ;) a gdzie miałby być ten grill?
Ja raczej odpadam nocna zmian mnie meczy w tym tygodniu :-(
Wysłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
A co tu taka cisza ? Odbyl sie ten grill ?
A swoja droga maricinku nabijalem sie z ciebie a dowiedzialem sie ostatnio ze czeka mnie to samo :-P
Grill się nie odbył bo raczej wszyscy zajęci byli a co do tematu tego nabijania to gratulujemy :)
Cisza az glupio :-S
Taki ukrop leje się z nieba że wszyscy się już rozpłynęli :D Podajcie jakieś pasujące terminy i zróbmy spota bo mi się już teskni za wami :)
Mi tylko chodziło o przedstawienie nowej alfaholiczki :)
Foox widziałem Twoją Belle wczoraj w galerii , nie mogłem się powstrzymać i musiałem zaparkować obok Ciebie ! :D Pozdrowienia dla ciebie i reszty ;)
A co do spotu to ja jestem jak najbardziej za ;)
ja dopiero po 20 będę dysponował odrobiną czasu ;) a tak to zapraszam https://www.facebook.com/events/151968178341772/ :D
To może tam zrobimy spota ? Znaleźlibyśmy fajne miejsce do zaparkowania żeby Belle się dobrze prezentowały razem :D
Ok więc spota robimy ze strażakami tylko proszę o konkrety tzn. 17 czy 18 sierpień ? , o której mamy być ? i ostatnie gdzie to ma być w tej Brzeźnicy ? Po ustaleniu konkretów spotkamy się na GR i robimy przejazd na Brzeźnicę :)
hahaha no ok ;) z zaparkowaniem może być ciężko :P ale jak będzie ustalone co i jak, to postaram się coś zorganizować na nasze belle :P
a co do miejscówy https://plus.google.com/117874249769...ut?gl=pl&hl=pl
Misior i Anet co z wami ? Nic się nie odzywacie i już zaczynam się bać czy wszystko z wami wporządku :(
dziekuje za troske:rolleyes: u mnie front robót w domu strasznie mnie ogranicza czasowo:(
pozdrowienia dla vanessy spotkanej dziś o 00.30 na " 4" :)
Misior - co tak w tyle zostałeś...;) Czyżbyś oszczędzał paliwo ? :)))) Jednak diesel górą :P
Swoją drogą przyniosłeś nam pecha.....;) brakło nam 800metrów, żeby dotoczyć się bo stacji benzynowej. I staneliśmy na ul. Trudnej :) było wesoło
hahahaha nie wiedziałem że sie scigaliśmy :)a gdybyście nie próbowali udowodnić wyższości disla nad benzyną to pewnie byście dojechali do stacji :P
Co to za ściganie się beze mnie ? :P Ja też chcę :D
Misior- nie "piernicz" czułam na plecach, że twój pedał gazu był w podłodze - nie dość, że diesiel, to w dodatku "po babie" wąchałeś dymek :P
Bumarc - jak chcesz się ścigać, skoro o tej porze, to Ty wymieniasz pieluchy "na czas" :))))))
Spokojnie spokojnie pedal gazu mial jeszcze sporo zapasu :-P ale porusze dwie kwestie :-D
1. Sporo szczescia mialas bo tam gdzie odpuscilem czesto patrol z radarem stoi wiec 500 zl i 8 pkt jak nic :-P
2. Lepiej wolniej jechac i dojechac niz cisnac ile sie da a ostatnie 800 metrow pchac :-P