wiertlo wczoraj doszły naklejki z duuużą ilością gratisów.
Za zakładanie zabiorę się jak znajdę trochę wolnego czasu.
Dzięki wielkie ;)
Printable View
wiertlo wczoraj doszły naklejki z duuużą ilością gratisów.
Za zakładanie zabiorę się jak znajdę trochę wolnego czasu.
Dzięki wielkie ;)
chciałbym zamówić po dwie szt kolorowych i srebrnych do alfa 147 i czy jest możliwość wykonania tą metodą naklejke o treści "www.alfaholicy.org" o dł mniejwięcej 20 cm?? dane do przelewu proszę :)
Witam, chcialbym zamowic dwie sztuki kolorowej na przód i tył do Alfy 147 przed FL. Prosze o dane do przelewu na priv:)
Cześć, ja też poproszę o 2x do 156 przed FL standardowe kolorowe, proszę o dane i kontakt na pw.
Ja jeszcze nie uzyskałem odpowiedzi, a już dwa razy się upominałem.
Ja czekałem prawie 3 miesiące ale się opłaciło :)
Oprócz dwóch sztuk zamówienia w kopercie było kilka gratisów.
Także Panowie cieprliwości, kolega wiertlo na pewno da znać.
pzdr
krzyzie
3 miesiące kurde ja liczyłem że w następnym tygodniu dojdą.
Witam poprosze 4 szt dedykowane dla AR 147 przed liftem ....prosze o dane i jaka wplata na konto
http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62 polecam ten link jezeli nie mozecie sie doczekac ;)
Ja potrzebuje na emblemat na przód do Alfy 147 przed fl
siemka, odpowiedzi poszły na PW, a tym co zamówili koperty spakowane, jutro z rana wysyłka!
jak coś to piszcie na PW, kom. lub gg.
Pozdrawiam,
Wiertło
Witam. Jestem zainteresowany naklejkami do AR 166 2000r przód+tył. Proszę o dane do przelewu na PW. pozdrawiam
Witam chcialbym zamowic emblematy przod i tyl w kolorze do 159sw fl. Prosze o pw z cena i nr konta. pzdr Jacek
Dostałem naklejeczki dzisiaj.. fajnie wyglądają te czarne :) a gratiski superaśne.. dziękuje pięknie i pozdrawiam
poproszę 2 znaczki do 159 z 2007 w kolorze. Czekam na dane do przelewu i kwotę.
Ciekawi mnie, ile by kosztowało logo ze złotym kolorem, zamiast żółtego.
naklejki doszly wczoraj wszystko super tylko bella sie zbuntowala i mecha stoi wiec mam prezent na jej powrot :) raz jeszcze wielkie dzieki :)
Kiedy następne wysyłki nalepeczek? Wpłata poszła z 3tyg.temu.
pozdr.
spakowane i wysłane dzisiaj, od tego czasu kiedy po raz pierwszy zamawiałeś zmieniłem nr konta, a Ty wpłaciłeś na stary nr, do tego nie wysyłająć PW :) z informacją , tego konta nie monitoruję pod kontem nalepek :) stąd brak informacji, ale już wszystko pozytywnie załatwione.
pozdrawiam,
Wiertlo
Witam serdecznie, jestem zainteresowany jednym znaczkiem do alfy 159 na przód, proszę o przesłanie ceny wraz z danymi do przelewu. Dziękuję
Witam
Jestem zaintresowany logiem na klape do 166 ;)
Witam zamawiam komplet na AR166
czekam na P/W
Właśnie dostałem przesyłkę. Naklejki godne polecenia i gratisy bardzo fajne.:)THX
Ja już dostałem przesyłkę jakiś czas temu. Świetna robota, fajne gratisy. Dzięki wielkie!
hop hop :)
Teraz jest :)
witam! jestem zainteresowany naklejką na przód do 147 po FL. proszę o dane do przelewu na PW
Ja również poproszę o sztukę na przód do 147 FL:) Czekam na PW.
Witam, pisałem już kilka razy, proszę o komplet czarno-srebrny do Alfy GT na przód i tył =) czekam na PW
Mógłby ktoś wstawić fotkę jak się prezentuje czarne logo na aucie? Kiedyś pamiętam, że przeglądałem cały temat i chyba gdzieś widziałem, a nie chce mi się jeszcze raz prawie 110 stron przeszukiwać, może ma ktoś gdzieś pod ręką.
EDIT: jakoś przez wyszukiwarkę udało mi się znaleźć parę zdjęć czarnego loga, ale jeśli ktoś by mógł zrobić zdjęcie z trochę dalszej odległości, jak logo prezentuje się na tle całego samochodu byłbym wdzięczny.
Witam! Jestem zainteresowany naklejkami na przód i tył (komplet) w kolorze do 147 po FL. proszę o dane do przelewu na PW
ja byłbym zainteresowany dwoma kompletami w kolorze do AR 145. Proszę o dane do przelewu na PW.
Witam! Jestem zainteresowany dwoma znaczkami na przód i tył w kolorze do alfy 147. Prosze o prywatna wiadomosc z danymi do przelewu.
Pozdrawiam!
To ja też poproszę 2 sztuki przód i tył do 159. kolor oczywiście. Dane do przelewu proszę oczywiśce
jestem zainteresowany przód i tył, kolor alfa romeo 146 :)
dane do przelewu poprosze na pw ;)