igła na śląsku jest tylko jedna
- - - Updated - - -
i umie latac!
Printable View
igła na śląsku jest tylko jedna
- - - Updated - - -
i umie latac!
HEHEHEHHHEHEHEH OZI!!!!! a jednak.
widze Rafał że coraz czsciej tu zaglondasz!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
a jednak!!!!
Z tą igłą to trocha przesadziłeś no ale niech ci będzie. Nadzieja matką wynalazków a ty sam wyglądasz jak zabytek.
Masz na myśli takiego http://static2.iwoman.pl/i/galeria/250/8/347642.jpg golfa??? :eek:
Nie nie nie. Lapy precz od mojego czerwonego najpiękniejszego golfika. Nie ma drugiego takiego. Bez zbędnych komentarzy proszę bo będzie FOCH.
gdzie ta wiosn ? wie ktoś?
- - - Updated - - -
wiosna?
rok temu to już mieliśmy spota na powietrzu zaliczonego :P
może po świętach się poprawi, to jakiś grill czy ognisko :D
bo brakuje mi już smaku spalonej kiełbachy z naszych spotkań:D
pozdrawiam,
Adam
panowie mam prosbe... a nawet interesa...tak jak juz wczesniej pisałem mam slub w Gliwicach i potrzebowałbym oczywisci nie za darmo 159 z kierowca który mnie przewiezie od kościoła do ośrodka wypoczynkowego w szymocicach oczywiscie wszystko do dogadania.czekam na propozycje na PRV
Ten twój ślub mam już zapisany w kalendarzu, było obiecane to mam nadzje że chłopaki staną na wysokości zadania. Ale ta brama to cię tanim kosztem nie ominie drogi kolego.
- - - Updated - - -
Adaś a gdzie ty chcesz tą kiełbache machnąć.
hehe mam nadzieje ze nie bedziesz sam:) wódeczka zapewne nie jedna sie znajdzie:) a co do 159 dalej aktualne
No tak myśle że chłopaki nie dadzą ciała. A 159 ma BEBE myśle że jak dobrze zagaimy to cię zawiezie.
Gdzie i kiedy?? Chetnie się pojawię :-)
Wysłane z mojego HTC One S
13.Lipca o 14 w kościele Wszystkich Świętych chciałem jechać swoja 156 ale finansowo nie wyrobie by na jakies fajne alusie odłożyc a z kołpakami głupio...pozdrawiam i wszystkich chętnych chcących pożegnać moje kawalerstwo zapraszam
legalnie pogrilowac mozna u damiana w golfowym bagazniku
hahahaaaa
jak Wy się kochacie :P
http://img684.imageshack.us/img684/1026/vwgrill1.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Strasznie śmieszne!!!. Ale zobaczymy CHFASTY co dłużej będzie śmigać. Mój golfik czy wasze Alfy. A wtedy ja się będę śmiał.
damian trzeba ci zmontowac takiego grila to bedziemy grilowac gdzie popadnie
- - - Updated - - -
ty bedziesz cholowa grila a ja zamrażalke z LESZKAMI!
Gril całkiem całkiem (twoja produkcja Adam?) :-)
Ale ta zamrażarka to tak raczej w maju, bo póki co wystarczy browara wsadzić na chwilę w zaspę, których niestety pełno :-D
Ha ha ale wy jesteście pośmiewni. Ale z tym grillem pomysł całkiem całkiem. Ozi montuj grilla a ja zamontuję hak do golfa.
Tylko przy tej pogodzie jakoś ochota i smak nie ten sam co w ciepły wiosenny wieczór...
A tak z innej beczki, wczoraj wracałem pod wieczór do domku, i na światłach nad autostradą na Rybnickiej Passat B4 TDI ustawił się na lewym pasie... I wiecie co, przytulanie się kierownika do kółka nie pomogło :-D, ale spróbował,
lepszy byłby z niego grill, to tak a propos pomysłu ze zdjęcia Adama ;-)
Pozdrawiam Alhogliwicy
Aha
9 KM mniej, ale napęd na tył i lżejszy motor
tyle, że jest szansa na wyciek oleju... :)
a poważnie kiedyś w teście 5th Gear-a było porównanie obu - i to RX8 minimalnie, ale była górą :P
teraz trzeba poczekać na nowego Spidera, z takimi korzeniami ;)
:D
oj tam , oj tam... na forum już ktoś objechał taką RX8-semke i to dieslem 1.9 :P także V6 nie da rady ? :)
a z tym wyciekiem to może być ciężko, ponieważ po podniesieniu klapy silnika ciężko znaleźć sam silnik a co dopiero wlew oleju :D także oleju brak :D
wiem, widziałem. na papierze też jest minimalnie szybsza. także pozostaje kwestia szybkich rąk & nóg kierowców :D
Zapowiada sie jakiś spot na kwiecień?
jeśli będzie pogoda w przyszły weekend, to jestem na tak ! czekamy na info od innych ;-)
ten weekend mam zajęty.
ps. przed chwilą ustrzelona 145 na ramkach, chyba SG.
Stałem na światłach na Częstochowskiej, Ty leciałeś Jagielońską w stronę Sośnicy. Pozdro :-)
pozdrawiam,
Adam
Mały spocik. Ja jestem za tylko czas i miejsce.
Kiełbaski we wslanym zakresie czy trza kupować tam bo Nie pamiętam jak bylo :-)
Wysłane z mojego HTC One S