zawsze jest wolny parking pod tesco na serbskiej np,
Printable View
zawsze jest wolny parking pod tesco na serbskiej np,
Mi bardziej chodziło o coś takiego jak "Lizawka" gdzie można stanąć na parkingu a jest też i gdzie usiąść w ciepłym i jakiejś herbaty się napić.
Pozdrawiam
zawsze macie opcje przyjazdu do King Crossa. Jest wszsytko o czym piszecie.
mnie niestety niema w ten weekend prowadze imprezke ale w przyszly mozna oczyms pomyslec ;) co do KK to napewwno zawitamy tam kiedys. no chyba ze niejestesmy mile widziani przez kogos.
Co to za problem zebysice wpadli, u nas zawsze miejsce dla nowych :)
michu sam wiesz jak bylo ;) napewno sie zgadamy i wpadniemy
weekend mam wolny wiec mozna sie gdzie spotkac na pogadanke :D
ktoś?, coś? , gdzieś? :)
Coś się dzisiaj dzieje?
W sumie pod wieczór jestem w Poznaniu to mógłbym wpaść na pół godzinki w okolicach 19
Hej. Może jutro? Coś, gdzieś?
proponuję Ci kolego fajną alternatywę dla ramek zajrzyj tutaj
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...bka_akcja.html
a tak przy okazji to w które dni się spotykacie?
bo raz malta raz M1 macie jakieś stałe miejsce
czy trzeba śledzić na bieżąco?
Widziałem. Ale i tak mam połamane ramki ... więc kupić naklejkie i nową ramke .. to sie nie opłaca ;)
siemanko wszystkim. mam pytanko jak sie zapatrujecie na spotkanie w tym tygodniu jutro w piatek w king krosie ? bo dostalismy zaproszenie od kolegow.
Ja mam taki nawał pracy że narazie odpadam
a o której godzinie?
na 19
Ja bym się mógł pojawić
Mi tam sie nie uśmiecha godzine przez pół miasta przebijać. Nie moje regiony
DIODAK poszlo PW
- - - Updated - - -
kto jedzie jutro na zlot pisac PW
ewentualnie jakbyscie reflektowali na jakis spot na malcie m1 w weekend to chetnie ;)
misiu poprostu chce wszystkich zgrac ;)
- - - Updated - - -
i chce byc pewien kto sie pojawi
diodak wielkie dzieki za przyjazd i dzieki ekipie z KK za przyjecie
dobrze bylo dzisiaj w kk :)
mam jedno pytanie gdzie sa wszyscy? co do dojazdow na spoty to niektorzy maja duzo wiecej do przejechania niz przejazd przez miasto .
Gdyby to był jakiś fajny plener, to czemu nie, ale na parkingu galerii handlowej? Poważnie?
fajny plener do mozna zrobic jak pogoda bedzie odpowiednia.
Mi weekendy zawsze tak srednio pasuja, czesto wyjezdam z poznania do domku rodzinnego. w tyg. za to mam wolne;p
Tak jak wcześniej pisałem z powodu braku czasu ja narazie odpadam ale jeżeli chodzi o spot w kk to jak dla mnie odpada z powodu odległości jak i czasu który byłby mi potrzebny żeby dojechać i kolejna sprawa średnio mi się uśmiecha jazda z pietra na pietro w galerii kk lub Malcie dlatego dla mnie najlepsze wyjscie to M1 lub termy!!!!!Pozdro
no coz przy takim podejsciu pozostaje mi tylko powiedziec jedno. rezygnuje z organizacji spotkan cyklicznych. jesli ktos chce reaktywowac temat prosze bardzo. Do zobaczenia na drodze.
1. Nie mam problemu z przejechaniem 2h w korku na godzinne spotkanie.
2. Byleby tylko to nie było co tydzień, bo trochę za gęsto - raz na miesiąc chętnie.
3. Pod warunkiem, że na posta "jedziemy dzisiaj/jutro/ect." ktokolwiek odpowie, nie na zasadzie "no przecież od zawsze wiadomo, że spotykamy się co... w...", bo informacja w pierwszym poście tematu jest niejednoznaczna - często takie rzeczy dezaktualizują się z czasem, a posta nikt nie edytuje więc z zasady jestem sceptyczny do takich "info w pierwszym poście" bez notki "zaktualizowano, data. XX.XX.2012"
4. Ruszyć rzyć mnie się bardzo chce, ale litości, nie na parking przy markecie... toż to najpodlejsze z najpodlejszych miejsc żeby się spotykać.
5. Ja tu noob/nowy jestem i tylko zamieszanie robię... :)
Edycja:
6. Jestem poważnie otwarty na propozycje... jutro? Jakiś fajny plener? Ja się z dojazdem dostosuję w granicach miasta i najbliższych okolic.
Bez urazy ale w piatek ok 19 dwie godziny?prosze cie:)
Mam całe miasto do przjechania w tym nieszczęsną gdyńska bałtycka, śródke garbary czy tam estkowskiego przez teatralke dabrowskiego do bukowskiej itd.
Pozdrowienia do przejechania tego w piatek jak wszyscy z poznania uciekaja.
Z drugiej strony moge wbić na wiecznie zatłoczoną lechicka i niestachowska ... która również stoi.
Od przyszłego miesiaca sie przeprowadzam - zobacze moze kiedys wpade...
eeee bez przesady ja jezdze z bolechowa gdynska baltycka al solidarnosci niestachowska wawrzynca polska i zajmuje mi dojazd 30 min co piątek. i jeszcze w korku nie stałem o tej godzinie
Tez jestem tego zdania:)
No to jakoś nie mamy tyle samo szczęscia. bo u mnie auto w piątki na miasto nawet nie wyjeżdża.
zobaczymy w środę przeprowadzam sie do poznania na winogrady - wiec i blizej bedzie to moze sie kiedys pojawie
bo u mnie auto w piątki na miasto nawet nie wyjeżdża
wiec moze stad te przypuszczenia ze 2 godzinki bys jechal:)