No to trzeba działać. Ja proponuję jakieś na razie przystępniejsze miejsce bo nie każdy da radę zorganizować wyprawę rodzinną na szybko gdzieś dalej. :)
Printable View
No to trzeba działać. Ja proponuję jakieś na razie przystępniejsze miejsce bo nie każdy da radę zorganizować wyprawę rodzinną na szybko gdzieś dalej. :)
Ok może niedziela i tym razem Stary Sącz rynek. Myślę, że fajne miejsce, a tam nas jeszcze nie było. No i obgadamy Klimkówkę, bo to też fajna opcja.
Ja jestem Za, moze byc Stary Sącz w Niedziele.. :) hmm i widze paru nowych uzytkownikow... :D :D
Ja bym wział kolege ktory ma Alfe GT :cool: a niema go tu na tym forum.
Może być niedziela. Byle tak gorąco nie było bo mi się z domu wyleźć nie chce...
laska, przynajmniej sie opalimyy ;p hehe
no to może wieczorem?np 18? nie będzie wtedy już takiego upału( a i ja bym dał rade bo do 18 robie heh)
Noo, tak by bylo chyba najlepiej okolo 18 bo juz wtedy tak nie bedzie grzalo
Może nawet 19ta dla pewności.
he he moze byc :) tylko ciekawe czy "nowi uzytkownicy" sie pojawia :D
Dla pewności to nawet 20ta bo ja co niedziele o 19tej na basen chodzę. :) To i tak bym się spóźnił.
no to super bo już się bałem że przez pracę znowu nie dam rady:) a w tych godzinach to luzik:)
to kiedy gdzie i o ktorej ?? tak ostatecznie?? bo w ten weekend bede w Pl to moze sie pojawie :p jako "nowy":PPP
Niedziela godz 20 Rynek Stary Sącz ( robimy gdzies zbiorke w NS i jedziemy razem, czy wszyscy tam sie spotykaja ? )
chyba za blisko do SS by zbiórke robic, ewentualnie pod galerią sadecja jakoś
dla mnie to jest obojetne bo i tak przez ns musze przejechac:P ale fajnie by bylo jechac takim szykiem z 4 A&R do SS:P ja bede napewno:))
Panowie ja niestety nie dam rady przyjechać, a bardzo bym chciała. Może innym razem się uda.
to może przesuniemy termin spota? :pleasantry:
czemu:)?
kurde troche szkoda:P jak chcesz kolezanko to nawet przzyjedziemy po ciebei :P wszyscy naszymi alfami:P
Dlatego, że nie wiem pewnie czy będę miała auto bo pożyczyłam na weekend i ja najpóźniej to dałabym radę przyjechać 16-17, a wiem że to dla Was za wcześnie.
:) No alfę wspaniałą pożyczać? A jak ją będzie ktoś źle traktował?
:)Myślę, że wróci do mnie cała i zdrowa:) tylko się boję żeby jej jaki grad nie zaatakował:(
Panowie Ja tak teraz mysle, bo tam na plyte rynku w SS chyba nie wjedziemy bo sa doniczki tak poukladane ze auto raczej nie przejedzie ( chyba ze juz Je posciagali ) albo, sie myle ;p i w razie jakiegos deszczu albo cos to przenosimy sie pod Galerie ? ? bo terminu sie juz nie oplaca chyba zmieniac ? :):)
przeniesiemy sie pod galerie albo gdzies:P byle cos poswirowac mozna bylo:P hehe^^ jak nie wjedziemy na plyte to jest tam chyba kilka jeszcze ciekawych miejsc:P
hmm ale patrzac na dzisiejsza pogode to jutro tez tak powinno byc :)
http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-gtv-...469224216.html
kojarzy ktośś, ladnaaa :)
noo obok jest parking platny jeszcze, ale mysle ze w Niedziele nie pobieraja oplat, ha ha !
to o której jutro? 20 w SS? czy tak jak wcześniej mowa zbiórka na węgierskiej pod rafą
Panowie ja dołączę po 20tej bo ten basen mam o 19tej i nie chcę go opuszczać. :)
Ewentualnie troszkę wcześniej znajomych zbiorę na basen to dużo się nie spóźnię. :)
Tak ja z Nawojowej. Alfa jest wlasciciela lakierni w Nawojowej. Ja niewiem czy bede jutro na necie tak ze bedziemy z kumplem w starym, chyba ze beziemy przejezdzac przez nowy sacz to podskoczymy na rafe;)
OK to Ja tez ! :)
Spot udany !! :D i powrot na Wegierskiej lewym pasem z Pawłem tez !! he he :dance3::dance3: