Wyczyszczona pokrywa silnika - wygląda znacznie lepiej ;)
Printable View
Wyczyszczona pokrywa silnika - wygląda znacznie lepiej ;)
Wymieniona pompa wspomagania. Koszt 150pln ;/ wyprana półka w bagażniku na tyle na ile się dało, i podwiesiłem tą welurową maskownicew bagażniku bo zwisała jakoś dziwnie. Umyta :)
A ja dzisiaj moją umyłem i wydrukowałem kartki dotyczące sprzedaży :P
Rozebrałem co trzeba i niemal w 100% naprawiłem mechanizm elektrycznej szyby ... (coś wyskoczyło i szybę musiałem podciągać ręcznie :D) - jutro dokończę.
Oprócz tego pomalowałem tłumik na czarny mat, a jutro rozpocznę poszukiwania chromowanej końcóweczki :)
Wymieniłem także tylną wycieraczkę, nakleiłem naklejkę z numerami rej. na szybę, umyłem, nawoskowałem, odkurzyłem i posprzątałem wnętrze... JESTEM ZADOWOLONY :)
Powpinałem trochę spinek pokrywy silnika bo z 9 brakowało w tej macie wygłuszającej pod maską - niby nic, a cieszy.
Do tego wpiąłem odświeżacz powietrza w środkową kratkę ... nie wiem, czy nie przeniosę na prawą skrajną ... ;)
Umyłem przedwczoraj, nazapier*****m się jak dziki osioł...pojechałem do szkoły galantem bo mi belli szkoda na dziury ... wracam... a tu brud i smród! deszcz padał jak mnie nie było i znów jest do mycia! jpdl!
znowu zatankowalem:/
Masz zaraz pod postem czerwony pasek a na tym pasku jest napisane: Podziękowanie za post / lubi to. :D :D
---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:11 ----------
A sucz przegoniona tak że aż kwiczała z radości. Daawno tak dobrze nie miała. Ale mnie to nie ruszyło ;/ brutal ze mnie.