Ładnie sie prezentejszyn :)
- - - Updated - - -
Aktualizacja Listy na Spocik 14 Kwietnia :)
1.Jony88
2.Lukas-Galway X3
3.Czester085
4.Arthm
5.FifthGear
dopisywać się jak coś :)
Printable View
zapinek na progi boczne- TAK!! a tobie ten ala drewniany panel jeszcze potrzebny?Cytat:
Czester dostalem smsa, dzieki! :) Dalej potrzebujesz tych zapinek na kurtynki ?
nowa bella, 166! pieknie!
fiftgear "the force is strong with this one!!"
Moj mlody tez mial problem z ubezpieczeniem belli z powodu wieku i jeszcze dodatkowo kasacji golfa - wiekszosc nie chcial nawet zrobic wyceny a ci co sie juz podjeli podawali kwoty w granicach 4500 i przez przypadek trafilismy na firme http://xsdirect.ie/ i za ubezpieczenie belli full comprehensive za siebie i dziewczyne zaplacil 2200 :)
ja polecam nononsens dla mlodych ;) za pelne place 500 euro ze swoja bella a w w innych wychodzilo ponad 1500 ;)
Panowie zla wiadomosc. Udalo mi sie wyciagnac kawalek swiecy zarowej ale w srodku pozostal czpien swiecy ktory podgrzewa i nie wyjdzie za hu... pozostal mi demontaz glowicy...
Do wyciagania takich rzeczy sa specjalne narzedzia. Nie trzeba zdejmowac glowicy. Podzwon po mechanikach polakach i moze ktos ma narzedzia i umiejetnosci. Na pewno wydzie taniej niz rozbieranie glowicy. Ze swiecami w dieslu juz tak jest niestety. Ja zawsze wykrecam na goracym silniku. Gasze silnik i zabieram sie odrazu za wykrecanie.
Czester
No tak oczywscie ze dalej chce :) Wymienimy sie na spotkaniu. Zreszta chyba bedziemy leciec razem na ten zlot bo ty musisz do M1 dojechac wiec sie spotkamy podrodze i razem pojedziemy. Arthrm tez mieszka po drodze.
zabawa z ledami ;)
Załącznik 90079Załącznik 90080Załącznik 90081