Kacu, Niestety, nie znaleziono strony.
Średnio ogarnąłeś :D
Printable View
Kacu, Niestety, nie znaleziono strony.
Średnio ogarnąłeś :D
Dziemyt internety mnie znowu pokonały..:mad: ale nie poddałem się i chyba już powinno śmigać :confused:
Też mogę udostępnić swoje miejsce na serwerze, ale zawsze lepiej jak jest oddzielne. Co własne to własne.
To równie dobrze mogę to postawić u siebie.
To pany co, przenosimy się na swoje? Jakieś propozycje nazw?
Moi Drodzy, wrzucam parę fotek i filmików ode mnie.
https://plus.google.com/photos/11467...CLnPtcqbsPPFWg
Totalnie nie miałem czasu nad nimi popracować. Na jednym zdjęciu mała niespodzianka dla Bedek007. ;)
Co do filmików to również nic nie ruszałem. Dlatego m. in. nie podkręcajcie głośników bo bo szum wiatru ładnie się złapał. :P
Większość z nich była robiona w celu ew. poprzycinania i wykorzystania przy filmiku Alfaholików, który będzie robiony. Jak coś to mogę gdzieś bezpośrednio je podrzucić bo zostały automatycznie skompresowane przy wrzucaniu na google.
Serdecznie Dziękujemy za mile spędzony czas i wyrozumiałość finansową.
Jak by nie korekta składki to byłbym dość sporo w plecy.
Pozostał mi jeszcze mały niedobór ale rekompensuje to trochę pozostałość produktów:
owoców, napojów, kawy itp. itd. Także jestem niemal na "0" i jest OK.
Chyba nikt nie pozostał głodny i mam nadzieję, że smakowało (sernik na pewno bo rozszedł się błyskawicznie)
A czy chociaż ktoś raz nie zaliczył czołowego zderzenia z daszkiem przy ławkach ? :)
czy ktos nie zaliczył zderzenia z daszkiem, hmm nie wiem, wiem, ze po uderzeniu, odruch bezwarunkowy reką łapiemy to miejsce gdzie się uderzyliśmy ( chyba tylko głowa była ) , problem był , jak akurat miałem zajęte ręce i nastąpiło uderzenie :). ale jak to mówią , nie ma tego złego ..... jest co wspominać i pewnie większość tak ma jak sobie to przypomni te zderzenia to pojawia się uśmiech :D