Adam, ktokolwiek głodny? Ja już nic nie jadłem wczoraj! :D Dopiero śniadanie ledwo co dziś weszło. Na prawdę catering był pierwsza klasa! Kiełbaska, karczek, żurek... mmmmmm. :D Chapeau bas! I mam nadzieje, że co najmniej wyszedłeś na zero!
Printable View
Adam, ktokolwiek głodny? Ja już nic nie jadłem wczoraj! :D Dopiero śniadanie ledwo co dziś weszło. Na prawdę catering był pierwsza klasa! Kiełbaska, karczek, żurek... mmmmmm. :D Chapeau bas! I mam nadzieje, że co najmniej wyszedłeś na zero!
Fakt jedzenie pierwsza klasa ,co to walniecia w daszek to ja nie miałem tej "przyjemności" :D
- - - Updated - - -
Adi super robota:D
Adi, pare ujęć było niepotrzebnych :P A tak poważnie fajne filmiki, zobaczymy co tam się zmontuje z tego ciekawego. No i podziękowania dla wozu z kamerą...ujęcia jak z filmów amerykańskich ;)
No tak tylko gadalem z Adi'm i doszliśmy do wnioski że chyba nie ma sensu sklejac filmiku z jednego spotu,no chyba że chcecie skejic to nie ma problemu
Niestety cały czas walczyłem z brakiem brądu w aparacie i telefonie. :D stąd niektóre są pourywane. :D Ale za to miałem profesjonalnego kierowce moje Camcar'a. :D
Czyli robimy z tego co jest?
http://wyslijto.pl/files/download/slgob4zx15 link do kilku fimików, szału nie ma , ale może coś się z tego wytnie .
Czy ktoś jeszcze coś nagrywał ?
Co z nazwą forum? macie jakieś pomysły ??
Ja nie trafiłem w daszek ani razu! :D
Co do nazwy... Hmm, KARŁy? :D Klub AR Łódź? Mało oryginalnie w stosunku do Karpia...