Pozdrowienia dla czarnej, oramkowanej 147 (5drzwiowej) widzianej na parkingu w Bonarce ok. 21:30;)
Printable View
Pozdrowienia dla czarnej, oramkowanej 147 (5drzwiowej) widzianej na parkingu w Bonarce ok. 21:30;)
A ja pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 który ostatnim czasem zaczął się ścigać:eek: z moją lubą na Bieruniu (Starym) około godziny 24.00 (dziś pewno będzie to samo:D)...
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na SBE dzisiaj pędzącej po 86 w stronę Sosnowca popołudniu tylko hmm Alfaholik w środku to nie był :P
Pozdrowienia dla Czerwonej Brery zaparkowanej przy ul. Długiej w Krakowie miedzy 14 a 15;)
a ja pozdrawiam właściciela czarnego oramkowanego Mi.To na klubowych ramkach rej. SK..... stojącego na parkingu w Mysłowicach Brzęczkowicach przy ul.Ziętka :)
wsadziłam w drzwi karteczkę oraz klubową wizytówkę :D:D
a mie to nikt nie pozdrawio
abo jo tak zapierdal...om i nie widza
:P
Bocian nie przejmuj sie ja mrugam , macham i odmachuja czasem ale zeby pozdrowic to nikogo:D
wczoraj biała MITO na wlocie do Suchej beskidzkiej była łapka oraz kolege w oświecimiu na KOS tablicach, srebrny SW 156 który wyprzedzał wszystko co sie dało. :)
Widzę że kilka osób jeździ tą samą trasą albo się umawiała i się na drodze pozdrawiają:D Mnie tam jeszcze nikt nie machał, nie świecił, nie mrugał.