To już chyba drugi raz ;) pozdawiam :)
Printable View
Ja czesto tam sie krece :) z moja na zakupy tam jezdzimy jakies wiec czest9 mozna tam mnie spotkac ;) mieszkam nie daleko :)
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Który agent wcisnął klubowe ramki do drabasa :D :D :D :D ?
Aaaa nawet chyba widzialem :) ja mieszkam przy tej myjni na gorze tam :)
dziś minąłem się na rondku w Katowicach Podlesiu z ciemną 159, zmierzała w stronę Tychów, nie zdążyłem odmachać , pozdrawiam serdecznie :)
W piątek jadąc do firmy thermoplast około godz 13.30 w Libiążu mijałem ciemnobrązową 159 na KCH , a pod firmą stała 156sw srebrna też KCH ;) pozdrawiam .
Pozdrowienia dla czarnej Brery spod energy gym na syberce, prawdopodobnie razem trenowaliśmy :)
Pozdrawiam srebrną 166 na SK bez ramek widzianą dziś na Dąbrówki w Katowicach około 13. Kolega chyba w ostatniej chwili machał, ja nie miałem czasu na reakcję :)
Czyj Crosswagon na ramkach dziś zmrugałem w Toruniu na ul. Łódzkiej :D
Załącznik 221772
Ktoś z naszych?
Pozdrowienia ze Szczyrku!
Czarno 147 z bananami w środku tablice sgl stojaca pod Agata w Gliwicach
Pozdrowoinka dla 156 dieselka na wylocie z Żywca na Oczków wczoraj. odmrygane :)
Kobielczaka pozdrowie ktory nie spal dzis za kolkiem i mi pomachal ;)
Pozdrawiam kierowcę niebieskiej 156 widzianej dzisiaj w Pszczynie na wysokości Volvo. Stałem za skrzyżowaniem białą Julką.
Twoja Alfa w lusterku wyglądała lepiej niż genialnie!
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Giulietty rej. SK mijanego przed chwilą na Jordana w Zabrzu
Pozdrowienia dla Giulietty widzianej wczoraj w okolicach 22-23 na krajowej jedynce w okolicach Pszczyny, widziałem awaryjne a ja mrugnąłem :)
Pozdrowienia dla niebiesko-perłowej 156 za którą jechałem wczoraj w nocy po 22. Było to na ul Piłsudskiego oraz 1000 lecia w Dąbrowie Górniczej :)
Pozdrowienia dla białej Gulietty na ramkach wczoraj w lesie na Kuźnicy koło Zawiercia
Pozdro dla Alfy GT tablice KOS ..... - ul.Beskidzka w Tychach na wysokości Tesco! Widać że GT wolno nie jeździ ! :D
Pozdro dla kierującego 156 po lifcie, widzianej w niedzielę koło 15:00-16:00 na MacDonaldzie w Tychach przy Mikołowskiej.
I dla kierującego GT widzianego też w niedzielę na Tychach koło 16:00 w rejonie Azetu. Może to ta sama, o której pisze MarekS? :)
Hmm 14-stego śmigałem z Niwy i z kimś sobie kiwałem przy rondzie jak pamiętam srebrna 147 - albo potrzebny okulista :D, ale czarną 147 polift, z tego co pamiętam mijałem w sobotę na wysokości Niwy i McDonalds'a :D
A więc tak:
Pozdrowienia dla kierownika 159sw spotkanego kolo McD w Zywcu - nie zdazylem odmachac..
Dla kierowcy srebrnej gt sci, ladnie sie zbierala wiec chyba busso :) jechalismy kawalek za Skoczowem, i w tym samym miejscu czarna brerka rejestracja sg bodajże :)
Pozdrowienia dla kierownika 159 w sedanie SZY na ekspresówce S1, Kolega zjeżdżał na węźle Mikuszowice po 14tej.
PS rzuć okiem na podwozie, coś tam latało ;)
Pozdrowienia,dla kierowcy czarnej 156 po FL spotkanej dzisiaj na Niwce w Sosnowcu ulica Wojska Polskiego z nalypką na przedniej szybie. Ale niestety zapomniałem na jakiej tablicy :(
Pozdrawiam ostatnio Pana Quatro w eleczce kolo kauflandu nastepnie na moscie w zywcu ciemna 156 byly lapki ! Pozdrawiam
Pozdro dla 156 z ramkami na SBL... i fajnym napisem "ALFUNIA" na klapie! :D Bieruń - obok hotelu Adria, gdzieś ok 15-16 :)
Pozdro dla czarnej 159 widzianej w Lublinie na wiadukcie koło starej odlewni.. Jechałem niebieskim 407sw bo moja 159 oczywiście w warsztacie
Pozdrawiam kierowniczkę srebrnej gt widzianą dzisiaj po 13 w Łośniu.
[MENTION=28341]tomio[/MENTION] rowniez pozdrawiam
-tapatalk.
Pozdrawiam oglądającego się kolegę w białej 147 GTA spotkanej w Katowicach na Gliwickiej na wysokości osiedla Tysiąclecia. Nie zdążyłem pomachać :)
efekty wyjazdu do Tarnowskich Gór - 159SW czarna na SG - spotkana na MC, 156 srebrna skręcała na pierwszym zjeździe do Nakła(obie na ramkach) i 166 z którą nieco pogoniłem w kierunku Pyskowic - ale bez ramek, pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czarnej 147 na krakowskich blachach pod biedroną z Żywcu na Żeromskiego, godz. ok 18ta
Kolege z gt ktorego spotkalem zjezdzajacego z 88 w zabrzu co zdziwiony ze ktos moze wpuscic auto bezinteresownie hahah :) ;)
Pozdrawiam właściciela GT z którym mijałem się dziś na os.Tysiąclecia koło 12,30.
Nie zdążyłem kiwnąć. :)
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 który za mną dziś chwilę jechał...
Kawałek od Czeladzi na Częstochowę